Home / Administratie / Deși nu a făcut nicio parcare nouă într-un an și jumătate de mandat, primarul Boroș vrea să închirieze parcările amenajate de predecesorii săi

Deși nu a făcut nicio parcare nouă într-un an și jumătate de mandat, primarul Boroș vrea să închirieze parcările amenajate de predecesorii săi

de Mihaela NICULESCU

Primarul Bârladului este hotărât să pună în practică proiectul privind închirierea locurilor de parcare, crezând că acesta va rezolva problema locurilor insuficiente de parcare.

Se pare că pregătește terenul, de vreme ce a alocat bani pentru marcarea locurilor de parcare în anumite zone, lucrări executate de SC REISER SA. Edilul șef pare că ignoră cu bună știință faptul că numărul parcărilor este de sute de ori mai mic decât numărul mașinilor, ale căror proprietari cu greu reușesc să-și parcheze autoturismul în apropierea casei.

De când a preluat mandatul, primarul Boroș nu a amenajat nicio parcare, iar contractele de închiriere se vor încheia pentru parcările realizate în legislaturile trecute. Boroș are și o explicație pentru faptul că nu a reușit în doi ani să amenajeze nici măcar o singură parcare:

Terenurile pe care am putea să le transformăm în parcări nu sunt nici intabulate, nici cadastrate. Până acum, acest lucru nu era obligatoriu, dar între timp legea s-a schimbat, așa că orice bucată de pământ trebuie măsurată, intabulată, trecută prin Consiliul Local și prin Hotărâre de Guvern. Procedura e greoaie și de durată”, a declarat primarul Bârladului.

De fapt, ceea ce vrea primarul prin închirierea locurilor de parcare este să adune bani la buget. Din păcate, Boroș nu are soluție și pentru cei care nu vor reuși să închirieze un loc de parcare. Nu se știe unde vor parca aceștia, dar nu este singura problemă în fața căreia primarul care a promis totul pentru Bârlad ridică din umeri. Deocamdată, un proiect cu date tehnice referitor la închirierea locurilor de parcare nu a fost întocmit, el fiind doar la stadiul de deziderat.

About Tehno Redactor

5 comments

  1. Cel mai slab primar pe care la avut barladenii,mai slab ca fostul primar juverdeanu.Il pasioneaza doar sa jecmane barladenii prin taxe si impozite sfatuit de un consilier pensionar militar.

  2. Am solicitat crearea unei parcari fiind loc cu noroi in zona unde locuiesc si n-am primit nici un raspuns.
    De fapt, de la primaria asta de 2 lei nu am primit niciodata raspuns la vreo solicitare..

  3. Vrea parcare pentru,,boieri,,? Vrea sa mai bage ceva banuti in buzunarul raiser?Un om care a mintit barladenii promitand marea cu sarea .Sa strangem semnaturi pentru demitere.

    • o idee buna asta cu semnaturile!

      • Cum poate vorbi de parcari cu plata acest primar si consilierii lui ,cand sunt cateva locuri de parcare pe o mare de masini in oras? Un primar care a promis multe si nu a facut nimic acum vrea bani din parcari iar cei ce nu au bani desi platesc impozit sa lase masinile in afara orasului.Nici comunistii nu gandeau asa.DEMISIA SAU DEMITEREA BOROS.

x

Check Also

Silvicultorii finalizează în această lună preluarea în pază a pădurilor private

Direcția Silvică (DS) Vaslui își ...

Egalitate între Iohannis și Dăncilă într-o secție de votare din Vaslui care a funcționat doar pentru o garsonieră

Principalii contracandidați la alegerile președințiale, ...

Peste 100 de pacienți internați la Spitalul „Elena Beldiman” au solicitat urna mobilă pentru a-și exercita dreptul de vot

Pacienții Spitalului „Elena Beldiman” din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: