Home / Administratie / Fuego, în deschiderea Târgului de Crăciun de la Bârlad. Iată cât cheltuie municipalitatea pentru acest eveniment

Fuego, în deschiderea Târgului de Crăciun de la Bârlad. Iată cât cheltuie municipalitatea pentru acest eveniment

Bârlădenii sunt invitați la o nouă ediție a Târgului de Crăciun, eveniment ce va debuta marți, 5 decembrie, lângă patinoarul recent inaugurat.

Deocamdată, și-au anunțat participarea zece comercianți din Bârlad, Iași, București și Corund, care își vor prezenta mărfurile în cele zece căsuțe special amplasate, iar dacă va mai fi cazul, vor mai fi aduse alte două. Și în acest an bârlădenii vor putea cumpăra la Târgul de Crăciun de la jucării și dulciuri specifice sărbătorilor, până la produse de artizanat.

Cel care va inaugura Târgul de Crăciun va fi îndrăgitul cântăreț Fuego. Acesta își va începe concertul la ora 17, pe scena de lângă patinoar, iar în spectacolul de marți va mai cânta și trupa locală de rock Got-X.

Cei veniți la târg vor putea să-și petreacă timpul ascultând muzică, dansând, făcând mici cumpărături, dar și patinând. Prețul unei ore la patinoar este de 10 lei și tot atât costă și închirierea unei perechi de patine.

Pentru organizarea Târgului de Crăciun din acest an, municipalitatea locală a alocat de la bugetul local suma de 20.000 de lei (200 milioane de lei vechi). (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un TIR plin cu cereale s-a răsturnat la Popeni. Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad

Un autotren plin cu cereale ...

Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat de 41 de ...

Două persoane care erau date dispărute au fost găsite de polițiștii vasluieni

Doi bărbați în vârstă de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: