Google+
Home » Administratie » Drumurile județene din Vaslui nu vor rămâne troienite. Cel puțin teoretic

Drumurile județene din Vaslui nu vor rămâne troienite. Cel puțin teoretic

Cei aproximativ o mie de kilometri de drumuri județene nu ar trebui să aibă ”de suferit” în această iarnă în condițiile în care vom avea parte de ninsori în limita normalului, susțin autoritățile care au în administrare aceste artere. LDP SA Vaslui, societate cu unic acționar Consiliul Județean, are 64 de utilaje pregătite să intervină pentru deszăpezire, precum și cantitățile necesare de material antiderapant și sare.

Iarna acesta nu ar trebui să avem probleme în ceea ce privește circulația pe drumurile județene. Cel puțin așa dau asigurări autoritățile județene și reprezentanții societății care au în administrare cei o mie de kilometri de șosele. În acest sens, pe lângă utilajele proprii, LDP SA Vaslui a încheiat contracte cu mai multe firme care dispun de utilaje astfel încât acestea să fie puse la dispoziție în caz de nevoie.

La ora actuală, pentru intervenția pe drumurile județene în caz de fenomene meteo nefavorabile specifice sezonului rece avem la dispoziție 64 de utilaje de deszăpezire, de la autofreze și autogredere la vole cu lamă și buldoexcavatoare. De asemenea, sunt asigurate aproape 5.000 de tone de material antiderapant din cele 6.800 de tone propuse în program, precum și întreaga cantitate de 100 de tone de sare pe care am prevăzut-o pentru acest sezon rece”, ne-a declarat vicepreședintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan.

O mare parte din materialul antiderapant a fost deja distribuit în teren, în special pe marginea drumurilor în rampă pentru ca acesta să poată fi folosit de către șoferi atunci când situația o va impune. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: