Google+
Home » Sport » Internazionale Traian Vaslui a spulberat-o pe CSM Politehnica Iași

Internazionale Traian Vaslui a spulberat-o pe CSM Politehnica Iași

Internazionale Traian Vaslui a învins de o manieră categorică CSM Politehnica Iași în Campionatul Național de Futsal U19, scor 17 – 1. Vasluienii continuă astfel parcursul perfect din competiție, reușind a patra victorie din tot atâtea posibile.

Internazionale Traian Vaslui a condus cu 2 – 0 încă din primul minut, după reușitele lui Codrin Epure și Vlăduț Dudău. Peste doar două minute a venit dubla lui Epure, vasluienii ducând scorul la 3 – 0. Adversarii nu au avut replică, iar Robert Chirilă și Andrei Chipcea și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, scor 5 – 0. În minutul 13 Codrin Epure marca cel de-al treilea său gol în această partidă, ducând scorul la 6 – 0. Scorul pauzei a fost însă 8 – 0, după ce Vlăduț Dudău a mai marcat și el de două ori, în chiar ultimul minut.

Vlăduț Munteanu a făcut 9 – 0 în minutul 23 și tăvălugul vasluian continua. Internazionale Traian Vaslui a mai marcat în partea secundă prin Vladuț Dudău de două ori, care a ajuns astfel la cinci goluri marcate. Dar și prin Andu Jr. Manolachi, Ovidiu Olaru, Robert Chirilă, Alex Ciolacu. Vladuț Munteanu a avut ultimul cuvânt de spus, reușind și el să ajungă la trei reușite. Golul de onoare al celor de la CSM Politehnica Iași a fost marcat de Șerban Ștefan, în minutul 34.

Vasluienii au cel mai bun atac, din cele șase serii. Formația vasluiană a făcut furori în atac, cu 48 de goluri marcate în patru partide, aproape cât următoarele trei echipe din seria ei la un loc. Au și cea mai bună apărare din competiție, după ce au primit doar șase goluri până acum.

Internazionale Traian Vaslui ocupă primul loc în seria 1 a Campionatului Național de Futsal U19, cu 12 puncte. E urmată de CN Nicu Gane Fălticeni, care are 7 puncte. Pe trei este CSM Politehnica Iași, cu 4 puncte. Urmează Sănătatea Darabani și Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, ambele cu câte trei puncte.

Vasluienii vor disputa săptămâna aceasta barajul 1 de calificare la Turneul Final8 Cupă, în care vor da peste nemțeni. Internazionale Traian Vaslui va juca joi, de la ora 18.00, la Piatra Neamț. Duminică se va juca returul, la Vaslui, de la ora 12.30. (George PROCA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: