Google+
Home » Justitie » Au încercat să introducă în țară peste 6.000 de țigarete de contrabandă

Au încercat să introducă în țară peste 6.000 de țigarete de contrabandă

Echipa comună de control de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița a descoperit peste 6.000 țigarete de proveniență Republica Moldova, pe care doi bărbați încercau să le introducă în țară, sustrăgându-le de la controlul de frontieră.

Cei doi, în vârstă de 31, respectiv 48 de ani, au vrut să intre în țară la sfârșitul săptămânii trecute conducând cu marfa de contrabandă, plan care le-a fost zădărnicit însă de polițiștii de frontieră. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculelor și persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse în lada de scule a autocamionului condus de primul și în bordul autoturismului condus de celălalt bărbat, modificat prin sudare, cantitatea de totală de 6.440 țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare totală de 1.443 lei, sancționarea contravențională a bărbaților cu amendă în valoare totală de 15.000 lei, precum și indisponibilizarea autoturismului în vederea confiscării. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: