Home / Sanatate / Spitalul ”Beldiman” Bârlad are nevoie de 15 medici. Iată ce specialiști sunt așteptați să se înscrie la concurs

Spitalul ”Beldiman” Bârlad are nevoie de 15 medici. Iată ce specialiști sunt așteptați să se înscrie la concurs

de Mihaela NICULESCU

Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad a scos din nou la concurs posturi de medici specialiști.

Pe 1 decembrie a fost publicat în revista „Viața medicală” anunțul cu numărul posturilor vacante și cu specialitățile aferente. Spitalul are nevoie de 15 medici specialiști, dintre care un post de neurolog, unul de neonatolog, două posturi de medic pentru Compartimentul de Primire Urgențe (Medicină de Urgență), un post de medic ORL, un post de medic oncolog, două posturi de medici pediatri, un post de medic ATI, un post medic internist, un post medic gastroenterolog, unul de epidemiolog, două posturi de medic infecționist și un post de medic cu specialitatea medicină generală sau medicină de familie, cu atestat în asistența medicală de urgență pentru CPU.

Termenul de înscriere la concurs este de 15 decembrie, concursul urmând a se desfășura în maximum trei luni. Cu toate că spitalul a scos în ultimii doi ani un număr de posturi vacante, medicii nu s-au înghesuit să vină la Bârlad. Reprezentanții spitalului speră că, de această dată, interesul medicilor tineri va fi mai mare. Prezența acestor noi medici ar înseamnă servicii mai multe, mai variate și implicit bani mai mulți alocați de CJAS.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 700 de salariați ai SJU Vaslui își vor primi banii înapoi, reținuți din indemnizația de hrană

de Dănuț CIOBANU Salariații Spitalului ...

Feriți-vă de gripă! Optați pentru vaccinare!

În județul Vaslui nu s-a ...

Copil de 11 ani, rănit grav de calul familiei când încerca să-l bage în grajd

Un copil de 11 ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: