Home / Justitie / Sediul Poliției Județene a început să prindă culoare, la propriu, după ani de zile de consolidări

Sediul Poliției Județene a început să prindă culoare, la propriu, după ani de zile de consolidări

Sediul Poliției Județene a început, în sfârșit, să prindă culoare, la propriu. Firma care a câștigat ultima licitație a început să văruiască și să finalizeze lucrările pe unul din corpurile clădirii aflat în reparații și consolidări de mai bine de un deceniu.

Greu de crezut, dar adevărat. Sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui începe să se înscrie în peisajul instituțiilor care dau o notă aparte zonei centrale municipiului Vaslui. După ani de zile de lucrări care nu păreau că se mai termină, sediul instituției a început să capete culoare, la propriu, și una care, sincer, încântă privirile. Deocamdată, a fost dată cu var doar o parte mică parte din clădire, cea dinspre parcarea cu Biblioteca Județeană. Lucrările continuă și pe latura sudică, cea dinspre Parcul Independenței.

Sediul IPJ Vaslui a reintrat într-un amplu proces de consolidare în acest an, după ce Ministerul Afacerilor Interne a aprobat alocarea sumei de 3,2 milioane de euro pentru reabilitarea clădirii. Pe lângă refacerea structurii de rezistență a imobilului situat în zona centrală a municipiului Vaslui, investiția presupune și dotarea tuturor birourilor cu mobilier și aparatură specifică activității polițienești.

Lucrările de reabilitare a clădirii Poliției Județene Vaslui și dotarea acesteia va trebuie finalizată în termen de trei ani, respectiv până la mijlocul anului 2020. Inițial, sediul IPJ Vaslui a intrat într-un amplu proces de consolidare în 2006, însă lucrările au fost sistate după cinci ani din cauza lipsei de fonduri. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

2.000 de familii din județul Vaslui au pierdut în anul 2019 alocația de susținere

Numărul beneficiarilor de alocație pentru susținerea ...

Prefectura cere revocarea lui Maricel Gîfu din funcția de administrator public al comunei Pogana

Maricel Gîfu nu poate fi administrator ...

12 cluburi ”Credo Impact”, deschise în județul nostru de Episcopia Hușilor pentru copiii din comunități

Nu mai puțin de 12 cluburi ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: