Google+
Home » Social » 12 polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui au donat sânge pentru colegul lor rănit grav la Suceava

12 polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui au donat sânge pentru colegul lor rănit grav la Suceava

O parte din lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) Vaslui au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine Bârlad pentru a dona sânge pentru colegul lor atacat cu o sabie și rănit grav la cap în timpul unei intervenții desfășurată, marți, în județul Suceava. Polițiștii cu ”cagule” au dorit ca prin gestul lor să dea dovadă de solidaritate.

Centrul de Transfuzii Sanguine Bârlad a fost umplut, miercuri, de polițiștii de la Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) Vaslui. Față de activitatea lor obișnuită, lucrătorii de la SAS nu au intrat cu cagulele pe față, acțiunea lor fiind, de această dată, una umanitară. Practic, 12 polițiști au donat sânge pentru colegul lor atacat cu o sabie și rănit grav la cap în timpul unei intervenții desfășurată, marți, în județul Suceava, la o grupare de trafic de droguri.

Lucrătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Vaslui care au donat sânge au dorit ca, prin gestul lor, să dea dovadă de solidaritate față de colegul lor de la Suceava, victimă a unei agresiuni. În astfel de momente, trebuie să fim alături de polițistul rănit grav și de familia acestuia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Donarea de sânge a angajaților de la SAS Vaslui nu a afectat activitatea serviciului, polițiștii revenind la muncă ulterior gestului umanitar. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: