Google+
Home » Administratie » Concursul pentru ocuparea funcției de director medical la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, suspendat a doua oară

Concursul pentru ocuparea funcției de director medical la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, suspendat a doua oară

Concursul pentru ocuparea postului de director medical al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui a fost suspendat pentru a doua oară în ultima perioadă, din cauza unor vicii de procedură, a declarat ieri managerul unității spitalicești.

“Comisia de concurs a hotărât, în baza articolului 13 din Ordinul Ministerului Sănătății 284/2007 cu modificările și completările ulterioare, reluarea procedurii de organizare a concursului, până la o dată care va fi comunicată ulterior. Este vorba despre un viciu de procedură și anume că pe decizia de numire a comisiei de examen nu era o viză a Consiliului Județean, instituție în subordinea căreia se află unitatea medicală. Documentul va fi avizat corespunzător”, a spus Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.

Prima suspendare a concursului a avut loc în luna octombrie, atunci când pentru postul respectiv nu s-a înscris niciun candidat. Procedura de organizare a concursului a fost reluată în luna noiembrie, pentru funcția de director medical înscriindu-se doi candidați, medicii Alina Mărginean și Cătălina Ochișor, iar concursul urma să se desfășoare în perioada 7 – 12 decembrie.

Postul de director medical este deținut acum de dr. Lelia Croitoru, căreia urmează să-i expire interimatul în această funcție. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: