Google+
Home » Justitie » Judecătorii au decis ce pedeapsă merită femeia din Pârvești care și-a ucis concubinul cu 15 lovituri de sapă

Judecătorii au decis ce pedeapsă merită femeia din Pârvești care și-a ucis concubinul cu 15 lovituri de sapă

Femeia de 53 de ani, din Pârvești, care, în vara acestui an, și-a ucis concubinul cu 15 lovituri de sapă (detalii aici), majoritatea în cap, pe motiv că obișnuia să o bată, a fost condamnată la zece ani de închisoare. Sinica Negrea nu a vrut să recunoască în fața judecătorilor că l-a omorât pe bărbatul cu șase ani mai tânăr, ceea ce ar fi ajutat-o să scape cu o pedeapsă mai mică.

Tribunalul Vaslui a condamnat-o pe Sinica Negrea la zece ani de închisoare, după ce, în luna iulie a acestui an, și-a ucis concubinul cu 15 lovituri de sapă. Femeia a recurs la crimă din răzbunare, sătulă de bătăile încasate de la partenerul de viață. Anchetatorii au stabilit că bărbatul de 47 de ani a murit din cauza numeroaselor leziuni suferite, în special la nivelul capului, după ce a fost lovit de către concubina sa în mod repetat cu o sapă în timp ce se aflau la prășitul unei vii din apropierea localității Pârvești. Crima a fost descoperită după câteva zile de către proprietarul vii, care a sesizat poliția întrucât a observat urme de violență pe cadavru.

În timpul cercetărilor, femeia a mărturisit anchetatorilor că a comis crima pentru a se răzbuna pe cel cu care trăia de mai mulți ani și care obișnuia să o bată în mod frecvent. De altfel, vasluianca de 53 de ani a făcut mai multe reclamații la postul comunal de poliție împotriva concubinului pentru violență familială.

Însă, suprinzător, Sinica Negrea nu a mai recunoscut în fața judecătorilor că și-a ucis concubinul, ceea ce i-ar fi adus ani mai puțini ani de pușcărie. În consecință, magistrații Tribunalului Vaslui au condamnat-o pe femeie la zece ani de închisoare pentru ”omor asupra unui membru de familie”, sentință care poate fi atacată, însă, cu apel. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: