Google+
Home » Administratie » Vor avea sau nu vasluienii patinoar în acest an?

Vor avea sau nu vasluienii patinoar în acest an?

Iubitorii sporturilor albe din municipiul Vaslui vor afla la sfârșitul acestei săptămâni dacă vor avea sau nu patinoar în actualul sezon rece. Primăria Vaslui a scos la licitație spațiul destinat acestui sport și care ar urma să fie în același loc ca și în anii din urmă, respectiv terenul de tenis din Parcul Copou.

Iubitorii de patinaj vor afla în aceste zile dacă se vor putea bucura și în actualul sezon rece de unul dintre sporturilor lor favorite. Primăria a scos la licitație terenul de tenis de câmp din Parcul Copou, acolo unde, ca și în anii din urmă, ar urma să fie amplasat patinoarul.

Prețul de închiriere este unul simbolic, prin care nu dorim nimic altceva decât ca firma care câștigă să plătească utilitățile. Pentru cei care ar urma să-l folosească, intrarea este gratuită, cu acea condiție să aibă patine. Cel mai probabil, la fel cum s-a întâmplat și în anii din urmă, va exista și un stand de închiriere a patinelor”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Patinoarul din Parcul Copou ar urma să funcționeze pe toată perioada sezonului rece, respectiv până în luna februarie a anului viitor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: