Home / Sport / Gimnastele de la CSS Bârlad participă mâine la “Mica gimnastă”

Gimnastele de la CSS Bârlad participă mâine la “Mica gimnastă”

CSS Bârlad va participa mâine cu 15 sportive la “Mica Gimnastă”, competiție care va avea loc la Focșani. Sportivele vor fi însoțite de colectivul tehnic al secției de gimnaste, format din Sebastian Panaite, Alexandra Crupenschi , Paula Bicu, Ana Iordache și Liviu Iordache. Competiția a devenit o tradiție și adună la start în jur de 150 de sportive. CSS Bârlad a participat până acum la toate cele patru ediții care au avut loc anterior.

Gimnastele bârlădene care vor concura la Focșani sunt Andra Donose, Biatrice Irimescu, Amalia Balan, Ștefania Coșeru, Otilia Iordache, Florentina Trică, Anastasia Dumitrașc, Ana Necula, Daria Mocanu, Adelina Cozma, Daria Cazacu, Daria Bîgu, Ariana Olaru, Maria Drestaru și Georgiana Avram.

“Pentru cele mai multe dintre ele va fi prima competiție. Evenimentul este unul de pregătire menit să le ofere experiență de concurs așa că e prea devreme să ne gândim la performanțe. Unele practică de 3 luni și jumătate gimnastica. Ne așteptăm doar să își ducă la bun sfârșit exercițiile, așa cum și le fac aici și sperăm să se întoarcă sănătoase”, a declarat pentru Est News antrenoarea Ana Maria Iordache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: