Google+
Home » Sport » Șapte bârlădeni nominalizați la Superlativele Anului în rugby

Șapte bârlădeni nominalizați la Superlativele Anului în rugby

Șapte bârlădeni se regăsesc pe listele de nominalizări pentru cei mai buni jucători și antrenori din competițiile interne ale sportului cu balonul oval. La finalul unui an extraordinar de bun pentru Stejari, care au cucerit după șapte ani titlul european, Federația Română de Rugby oferă șansa fanilor de a-și alege favoriții, aici: https://frr.ro/2017/12/08/voteaza-superlativele-anului-2017/

Câștigătorii sondajelor primesc 3 puncte. Pentru clasamentul final vor conta însă și voturile oferite de trei oficiali, care vor oferi fiecăruia dintre jucătorii nominalizați puncte de la 1 la 5. Ultima zi în care vă puteți susține favoriții este 18 decembrie, când veți mai putea vota până la ora 10.00.

Bogdan Doroftei (CSA Steaua) și Cristian Marian Chirică (CSM Știința Baia Mare) sunt două dintre cele cinci propuneri pentru titlul de „Cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern”. Chirică, jucător nominalizat și anul trecut, a primit până acum 374 de voturi, adică a fost preferat 20% dintre cei care au votat. Bogdan Doroftei a fost votat până acum de 327 de iubitori ai sportului cu balonul oval, adică 17%. Favoritul fanilor la această categorie este Marius Simionescu, de la Timișoara Saracens, cu 578 de voturi, respectiv 30%.

Bârlădeanul Ștefan Cucoș, transferat între timp la ACS Tomitanii Constanța este favoritul fanilor pentru titlul de „Cel mai bun jucător din Divizia A”. Acesta a primit nu mai puțin de 431 de voturi până acum, adică 31% din voturi. Singurul care păstrează șanse de a-i „fura” acest titlu este Răzvan Lolea, coleg cu el la echipa constănțeană, care a primit 362 de voturi, adică 26% din ele.

Gabriel Rupanu, legitimat la campioana en – titre Timișoara Saracens, a fost nominalizat pentru titlul „Cel mai bun junior”. Acesta a primit 596 de voturi, adică a fost preferatul a 22% din votanți. Favorit este acum Petre Urs, de la CS Șoimii, care a primit 813 voturi, adică 29% din voturi.

Robert Neagu (CSA Steaua) și Alexandru Bucur (CSM Știința Baia Mare) au fost propuși pentru titlul de „Cel mai bun jucător de rugby în 7”. Primul, cu 430 de voturi primite, adică 25%, are cele mai mari șanse. Bucur a fost votat de 326 de ori, adică a fost preferatul a 19% dintre votați. Favorit este Ionel Melinte, de la CSA Steaua), cu 477 voturi primite, adică 27%.

Bârlădeanul Florin Ibănescu, antrenor la CSS Bârlad, este nominalizat pentru titlul de „Cel mai bun antrenor de juniori”. Acesta a primit 377 de voturi, adică 20% dintre ele. Favorit până acum la această categorie este Cosmin Cioriciu, de la Timișoara Saracens, cu 543 de voturi, adică 28%.

Pentru a încheia anul cu fast, FRR mai oferă o categorie aparte de premii pentru a recompensa performanțele obținute în acest sezon competițional. Vor fi desemnați cel mai bun arbitru român în 2017, cea mai bună echipă și cel mai bun antrenor la categoria copii, cel mai bun oficial de club, el mai bun club de rugby, cea mai bună echipă din România și premiul pentru întreaga carieră. (George PROCA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: