Home / Administratie / Bulevardul Republicii din Vaslui va fi scos la licitație pentru reabilitarea infrastructurii

Bulevardul Republicii din Vaslui va fi scos la licitație pentru reabilitarea infrastructurii

Primăria Vaslui va scoate la licitație, cel mai probabil până la sfârșitul acestui an, Bulevardul Republicii din municipiu, pentru reabilitarea întregii infrastructuri. Strada în cauză, care asigură legătura cu Gara Vaslui, nu a mai fost în reparații capitale de dinainte de 1990.

Vești bune pentru locuitorii municipiului Vaslui, în special cei din zona Gării. Autoritățile locale au anunțat că, până la sfârșitul acestui an, intenționează să scoată la licitație Bulevardul Republicii, una dintre cele mai importante străzi din municipiul Vaslui. Reparația efectivă a arterei care face legătura între Crucea Gării și Stația CFR ar urma să înceapă în primăvara anului viitor, dacă nu vor apărea piedici pe perioada derulării licitației.

În zilele următoarea, vom încărca pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) lucrarea, care ar urma să fie executată într-o perioadă de șase luni, așa cum este trecut în documentația tehnică. În aceste condiții, în 2018 ar trebui ca întreaga infrastructură pe de strada Republicii să fie reabilitată”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Bulevardul Republicii nu a fost niciodată în reparații capitale în era postdecembristă. Autoritățile vasluiene au anunțat, totodată, că după finalizarea lucrărilor pe această stradă, va intra în reparații o altă arteră principală din oraș, respectiv Traian, care asigură legătura între Crucea Gării și intersecția de la Găzărie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. speram ca licitatia sa fie castigata de un constructor competent si cu personal calificat,
    nu am dori ca la cateva luni dupa receptia finala sa vedem gropi, valuiri si guri de canale care-ti duc masina mai aproape de service cu fiecare trecere pe acolo, cum de altfel se intampla cu str. Stefan cel Mare.

x

Check Also

De ce preia Urbana toate deșeurile reciclabile cu aceeași mașină?

Ciudățenii ale reciclării, la Bârlad! Locuitorii municipiului Bârlad sunt ...

Proiect european de 5,5 milioane de lei, implementat de Primăria Huși la spitalul din localitate

Un proiect de 5,5 milioane de lei va fi ...

Maricel Gîfu a rămas și fără funcția de administrator public

Maricel Gîfu, fostul primar al comunei Pogana, demis după ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: