Google+
Home » Sport » Internazionale Traian Vaslui va disputa barajul pentru calificarea la Turneul Final 6 Cupă

Internazionale Traian Vaslui va disputa barajul pentru calificarea la Turneul Final 6 Cupă

Internazionale Traian Vaslui U19 și-a câștigat fără emoții biletele la barajul decisiv pentru calificarea la Turneul Final 6 Cupă, după ce a spulberat-o zilele trecute de două ori pe Futsal Ceahlãul Piatra-Neamț. Adversara vasluienilor în următoarea fază va fi United Galați, pe care o vor înfrunta în luna februarie.

Nemțenii le-au dat de furcă vasluienilor în prima repriză din meciul tur, disputat joi. Nivelul de joc al gazdelor a fost surprinzător de ridicat și la pauză era scor alb. Internazionale Traian Vaslui a reușit în cele din urmă să deschidă scorul prin Codrin Epure, în minutul 24. Peste doar un minut oaspeții își dublau avantajul, după reușita lui Vlăduț Mocanu. Golurile marcate apoi de Vlăduț Dudău și Codrin Epure risipeau orice fel de emoții în privința câștigătoarei partidei. Florin Davidescu a reușit să marcheze apoi pentru nemțeni, însă golul nu a reușit să schimbe dinamica partidei. Ocaziile au continuat să curgă la poarta gazdelor, iar vasluienii au mai marcat de două ori, prin Vlăduț Mocanu și Andu Manolachi. Scorul final a fost stabilit prin golul marcat de Ionuț Apostoae pentru Futsal Ceahlãul Piatra-Neamț.

Duminică, la Vaslui, nu a fost loc de surprize. Internazionale Traian Vaslui și-a spulberat adversara de o manieră și mai clară, scor 9 – 1. Adversarii nici nu au avut timp să se așeze în ghete că au și primit gol după o execuție reușită a lui Ștefănuț Mihăilă. Robert Chirilă, Alex Ciolacu, Ștefănuț Mihăilă din nou și Vlăduț Dudău de două ori au schimbat pe rând tabela, până când aceasta arăta un neverosimil 6 – 0. A urmat golul de onoare al oaspeților, marca Andrei Lazăr. După care a urmat un alt galop de sănătate al vasluienilor, prin Vlăduț Dudău de două ori și Andu Manolachi.

Internazionale Traian Vaslui va întâlni în luna februarie United Galați în barajul decisiv pentru calificarea la Turneul Final 6 Cupă în sistem tur – retur. Vasluienii vor avea ocazia să se bucure pe teren alături de favoriții lor, dacă aceștia se vor impune, returul fiind la Vaslui.

Vasluienii continuă să fie neînvinși în acest sezon și la nivelul ridicat de joc pe care îl arată sunt șanse mari cel puțin să egaleze performanțele de anul trecut. Atunci, la debutul în Campionatul Național de Futsal U19, Internazionale Traian Vaslui a reușit să ajungă în semifinalele Cupei. A fost foarte aproape de a fi printre primele patru echipe și la Turneul Final Campionat. A acuzat însă lipsa de experiență și a pierdut în cele din urmă în fața celor de la Clujana Cluj, scor 8 – 9 după lovituri de departajare, deși a condus cu 5 – 2.

Lotul echipei Internazionale Traian U19 este format din George Andone, Ștefănel Justin Timofticiuc, Alex Ciolacu, Alexandru Bădiț, Francisc Cristea, Andrian – Junior Manolachi, Robert Chirilă, Andrei Chipcea, Vlăduț Dudău, Codrinn Epure, Ștefan Mihăilă, Iulian Ștefan Chișcă, Ovidiu Olaru, Gabriel Cosovăț și Vlăduț Mocanu. Staff : Remus Adrian Mustătea, Sebastian Florin Bădiț, Andreea Soos, Marius Afrasinei, Simion Tiberius Chirica, dr. Luminița Ghiur și Bogdan Gheorghiță. (George PROCA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: