Google+
Home » Social » Protest spontan la sediile din Bârlad și Vaslui ale Casei Județene de Pensii

Protest spontan la sediile din Bârlad și Vaslui ale Casei Județene de Pensii

Angajații Casei Județene de Pensii Vaslui au declanșat la ora 11 un protest spontan, la sediile din Bârlad și Vaslui. Cei 55 de salariați sunt nemulțumiți din cauza salariilor mici, dar și a discrepanțelor din grila interna de salarizare, potrivit căreia unii șefi de servicii au lefuri mai mari decât directorii.

”Salariații instituției au trimis responsabililor din guvern mai multe memorii în care și-au expus nemulțumirile legate de salarizare. Nu s-a primit niciun răspuns până acum”, ne-a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.

Protestele în județ au început încă de ieri, funcționarii de la Bârlad fiind cei care au spart gheața, colegii lor de la Vaslui alăturându-se astăzi. Vor continua să protesteze zilnic, între orele 11 și 13, interval în care programul cu publicul la ghișee nu va fi întrerupt.

”Am solicitat ca în timpul protestelor, publicul să fie servit în continuare. Nu putem să întoarcem spatele unui contribuabil care solicită un ajutor de deces sau alte forme de sprijin din partea instituției”, a mai precizat Isabel Bogdan.

Dacă angajații nu vor obține reacțiile așteptate, cel mai probabil se va trece la forme de protest mai severe. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: