Google+
Home » Sport » Atleții vasluieni participă în weekend la “Cupa de iarnă” de la Bacău

Atleții vasluieni participă în weekend la “Cupa de iarnă” de la Bacău

Nu mai puțin de 11 atleți de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui vor participa în weekend la Concursul Național “Cupa de iarnă” pentru copii 1, 2 și 3. Competiția din sala de atletism din Bacău are ca scop verificarea nivelului de pregătire al micuților atleți, înaintea sezonului de sala 2018.

Andreea Ababei și Răzvan Spătaru vor concura la probele de 60 metri și 200 metri, destinate copiilor 1, respectiv sportivi născuți în 2004 și 2005. La aceeași categorie de vârstă va mai concura pentru LPS Vaslui alți patru sportivi, însă la proba de 800 de metri. Este vorba despre Paula Atănăsoaie, Marius Spaimă, Ilie Smau și Alexandru Bucur.

LPS Vaslui participă cu cinci sportivi la copii 2, categorie destinată atleților născuți în anii 2006 și 2007. Delia Ștefania Bujor, Evelina Rusu, Chipcea Paula Avasilicăi, Teodor Virgolici și Alecsandru Hurdubae vor concura la probele de 50 metri și 200 metri.

La competiția organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău și Asociația Județeană de Atletism (AJA) Bacău vor lua startul sute de copii din țară. Pe lângă LPS Vaslui și CSS Bacău vor mai concura sportivi de la ACS Atletic Delt, Liceul Alexandru Papiu Ilarian” Dej, CSS Tecuci, CSS Hunedoara, CSS Medgidia, LPS Neamț, CSM Pașcani, CA Roman, LPS Galați, CSS Onești, CSS Sf. Gheorghe, LPS Suceava, Școala nr. 3 Adjud, și CSS Tulcea. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: