Home / Politic / ”Județul Vaslui are un buget mic la nevoile pe care le are”

”Județul Vaslui are un buget mic la nevoile pe care le are”

Președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, susține că județul nostru are un buget mic în 2018 la nevoile pe care le are. Liderul liberal l-a acuzat, într-o conferință de presă, pe președintele PSD Dumitru Buzatu că ”face un joc pe comune și pe orașe” ca să le poată controla.

Județul nostru are un buget mic pentru anul viitor la nevoile pe care le are, este de părere președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, iar mare parte din el se va duce pe asistență socială. În aceste condiții, Vasluiul nu este o prioritate pentru actuala guvernare, suține liderul liberal, chiar dacă organizația județeană a PSD a obținut printre cele mai bune rezultate pentru partid la nivel de țară.

Vasluiul nu este o prioritate pentru că le convine starea de fapt din județ. Pentru anul viitor, are un buget mic la nevoile pe care le are. Mulți bani merg la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, deci pe protecție socială… Dumitru Buzatu, președintele PSD, face un joc pe comune și pe orașe să le poată controla. Suntem un județ de asistență socială și, de aceea, nu-l văd să devină unul de investitori”, a declarat președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

Liderul liberal crede, totodată, că, la bugetul repartizat, multe primării nu vor avea bani de investiții, fiind date ca exemplu Vetrișoaia, Tăcuta și Arsura, toate conduse de primari PNL. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

PSD Vaslui amână alegerile interne cu un an. Locale și parlamentarele, decisive pentru cine va conduce partidul

Alegerile pentru noua structură de ...

Antreprenorii vasluieni nu mai vor ca guvernanții să modifice zilnic Codul Fiscal

Oamenii de afaceri din județul ...

Secretarul general al PNL Vaslui, numit șef la Casa Județeană de Sănătate

Secretarul general al Organizației Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: