Home / Sport / Echipa de handbal juniori a României dispută un turneu internațional la Vaslui. Portarul vasluian Eduard Cioată a fost convocat

Echipa de handbal juniori a României dispută un turneu internațional la Vaslui. Portarul vasluian Eduard Cioată a fost convocat

Echipa națională de handbal juniori a României, din lotul căreia face parte și portarul vasluian Eduard Cioată, pregătit la LPS Vaslui de Laurențiu Cozma, dispută zilele acestea un turneu internațional la Vaslui. Elevii lui Jordi Giralt, Lorant Sipos și Gabriel Borodi vor înfrunta selecționatele Ucrainei, Macedoniei și Israelului.

“Este prima dată când particip la o acțiune a echipei naționale, iar în momentul cand m-a sunat Lorand Sipoș și m-a anunțat că fac parte din lot eram foarte fericit și puțin emoționat. Am fost până acum la triade, unde participă juniorii descoperiți din campionat de către observatori, cu scopul de a lărgi lotul național. Probabil evoluția mea de la ultimele participări, unde am avut ocazia să-l cunosc pe antrenorul principal al naționalei, i-a convins că merit să fiu aici. În septembrie, la Bacău, mi-au spus să merg cu ei la Centrul Național Olimpic de Excelență. Am preferat însă să rămân alături de echipa mea de club și antrenor. La acțiunea de la Sighișoara mi-am dat toată silința pentru a fi în forma maximă. Mă simt pregătit și sper să fac meciuri bune”, a declarat pentru Est News Eduard Cioată.

România U18 va înfrunta astăzi Ucraina, de la 16.30. De la 18.30 va avea loc duelul dintre Macedonia și Israel.

Mâine românii îi vor înfrunta pe macedoneni, de la 16.30. În celălalt meci al zilei, de la 18.30, se vor duela Ucraina și Israel.

Primul meci de duminică va fi între Macedonia și Ucraina, de la 10.30. România va înfrunta Israel de la ora 12.30.

Lotul României:
Portari: Robert Rusu (LPS Iași), Andrei Copos (CSSM Bacău), Radu Turturică (LPS Piatra Neamț), Eduard Cioată (LPS Vaslui)
Extreme stânga: Gabriel Boșca (HC Adrian Petrea), Claudiu Chiorean (CSS Sighișoara), Mihai Nica (CSM București)
Interi stânga: Angelo Teuțean (LPS Satu Mare), Mihai Milu (CSM București), Mihai Tănase (Colegiul Tehnic Media București), Attila Telegdy (CS Odorhei), Vlad Munteanu (CSS Galați)
Centri: Liviu Caba (CS Odorhei), Ștefan Gherasim (CSSM Bacău), Mihai Dobra (AH Minaur Baia Mare)
Interi dreapta: Eduard Iordachi (LPS Suceava), Alexandru Căpățână (CSS Sighișoara), Andrei Milu (CSM București)
Extreme dreapta: Sergiu Olaru (LPS Târgu Jiu), David Leocă (CSSM Bacău), Daniel Pop (Potaissa Turda)
Pivoți: Constantin Enculescu (AH Minaur Baia Mare), Daniel Panait (CSS Călărași), Vlăduț Lazoreac (LPS Suceava), Elod Szasz (CS Odorhei)
Staff tehnic: Jordi Giralt (antrenor principal), Lorant Sipos (antrenor secund), Gabriel Borodi (antrenor cu portarii) (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: