Home / Sport / Real Junior Vaslui dispută în acest weekend Turneul Final al Trofeului “Gheorghe Ene”

Real Junior Vaslui dispută în acest weekend Turneul Final al Trofeului “Gheorghe Ene”

Micii fotbaliști de la Real Junior Vaslui dispută sâmbătă și duminică Turneul Final al Trofeului “Gheorghe Ene”. Competiția rezervată juniorilor născuți în anul 2009 va avea loc la Isalnița, în județul Dolj. Vor mai participa Dinamyk Craiova, ACS Constantin Schumacher Pitești, Atletico Arad, Junior Brașov, Luceafărul Cluj, Prosport Academy București și Otelul Galați.

Cele opt echipe au fost împărțite în două grupe a câte patru echipe. Câștigătoarele din prima fază a competiției vor disputa finala. În finala mică se vor înfrunta ocupantele locurilor 2 din grupe. Vasluienii, pregătiți de Sorin Tătaru și Ciprian Amarandei, au fost plasați în grupa A, în care se vor duela cu Luceafărul Cluj, Prosport Academy București și Oțelul Galați.

Real Junior Vaslui va întâlni sâmbătă, la 10.00, formația ACS Prosport București. În aceeași zi, de la ora 16.00, va da piept cu ACS Oțelul Galați. Duminică, vasluienii vor juca de la ora 9.00 cu Academia Luceafărul Cluj.

Real Junior Vaslui a făcut furori la faza zonală a Trofeului “Gheorghe Ene”, competiție la care nimeni nu a putut să o învingă. Vasluienii au obținut patru victorii și un rezultat de egalitate. Au învins în partida de debut LPS Piatra Neamț, cu 2 – 1. Au zburdat apoi pe teren cu Play Bacău, scor 11 – 0. Real Junior Vaslui a învins apoi AFC Botoșani cu 3 – 1și a remizat cu Juniorul Suceava, scor 3 – 3. A urmat un meci decisiv extrem de disputat cu CSM Poli Iași, câștigat cu 2 – 1. Vasluianul Ionică Spânu a fost declarat cel mai bun portar al turneului.

Din lotul echipei vasluiene fac parte portarii Ionică Spânu, Denis Ciobanu și jucătorii de câmp Matei Teodor, Darius Ladaru, Dragoș Furnicã, George Pricop, Horațiu Braniște, Darius Tufã, Iustin Spânache, David Amarandei, Octavian Bejan și Cosmin Munteanu. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: