Home / Sport / Grupa 2003 de la LPS Vaslui a cucerit un nou trofeu internațional. Alte două echipe vasluiene au cucerit locul trei

Grupa 2003 de la LPS Vaslui a cucerit un nou trofeu internațional. Alte două echipe vasluiene au cucerit locul trei

Micii fotbaliști de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au reușit noi evoluții deosebite zilele trecute, când au disputat, la Chișinău, Junior Futsal Cup Moldova. LPS 2003 Mov a cucerit turneul, după 4 – 2 în ultimul act, cu ucrainienii de la Ilyichevets.

Rezultate bune au reușit și celelalte două echipe cu care a mai participat LPS, care au câștigat și ele câte o finală. LPS 2003 Alb a învins în finala mică pe SS Magdăcești, cu 3 – 0. LPS Vaslui 2010 a învins în finala mică pe Zimbru Chișinău, scor 2 – 1.

Vasluienii s-au ales și cu distincții individuale. Eduard Alexa a fost desemnat cel mai bun portar la categoria de vârstă 2010. Răzvan Năzăreanu Ciobanu a fost desemnat golgheter la categoria de vârstă 2003. LPS Vaslui a dat cel mai bun portar și la această categorie de vârstă.

LPS Vaslui 2003 Mov a învins în drumul spre trofeu pe Atletic Odessa cu 2 – 0, SS Măgdăcești, scor 4 – 3 și LPS Vaslui Alb, scor 9 – 2.

LPS Vaslui 2003 Alb a pierdut cu ucrainienii de la Ilyichevets în debutul turneului. A urmat apoi pentru ei o victorie la scor de tenis cu Buiucani, 6 – 4. A mai învins, categoric, pe SSFCJ Odessa Ucr, scor 12 – 0.

La categoria de vârstă 2010 au concurat LPS Vaslui, Buiucani, Zimbru Verde Chișinău și Sparta Chișinău, Dacia Chișinău, Zimbru Galben Chișinău, Profy FCI Botoșani și Dunay Izmail (Ucraina). LPS Vaslui 2010 a pierdut și cu o reprezentantă a ucrainienilor, Dunay Izmail. A a ajuns să dispute lupta pentru locul trei după ce a învins Buiucani cu 1 – 0, Zimbru Galben cu 3 – 0 și Sparta Chișinău cu 10 – 0. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: