Home / Justitie / Tânărul din Ciocani care și-a ucis soția cu 33 de lovituri de cuțit, condamnat la 18 ani de închisoare

Tânărul din Ciocani care și-a ucis soția cu 33 de lovituri de cuțit, condamnat la 18 ani de închisoare

Tânărul din Ciocani care și-a ucis soția cu 33 de lovituri de cuțit sub privirile îngrozite ale fetiței de șase ani a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Criminalul, care și-a tăiat gâtul imediat după ce și-a ucis soția cu intenția de a se sinucide, va trebui să plătească și 400.000 de lei daune morale către copiii săi și mama victimei.

18 ani de închisoare este pedeapsa primită de criminalul din Ciocani care, în urmă cu un an, și-a măcelărit nevasta cu zeci de lovituri de cuțit în prezența fiicei de doar șase ani. Pe lângă anii grei de pușcărie pe care-i are de făcut, Tribunalul Vaslui l-a obligat pe Vasile Uiuroc și la plata a câte 100.000 de lei daune morale către cei trei copii ai săi, precum și către mama fostei sale soții, aceasta din urmând să primească și 75.000 de lei cheltuieli materiale.

Pedeapsa dată de magistrații vasluieni s-a dublat față de cea dată inițial de aceeași instanță, în condițiile în care dosarul a fost retrimis la judecare de către Curtea de Apel Iași, acolo unde ar fi urmat să se judece apelul. Și asta odată cu schimbarea încadrării juridice a faptei, din omor în omor calificat.

Hotărârea judecătorilor vasluieni nu este una definitivă, putând fi atacată cu apel atât de procurori cât și de către Vasile Uiuroc.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, tânărul de 26 de ani și-a ucis soția cu zeci de lovituri de cuțit, în locuința comună a acestora din localitatea Ciocani. Crima s-a consumat în seara de 29 noiembrie 2016, sub privirile fetiței de șase ani a celor doi soți. După ce și-a înjunghiat nevasta, Vasile Uiuroc și-a tăiat gâtul cu același cuțit, cu intenția de a se sinucide. Cei doi soți au fost găsiți a doua zi dimineață de către mama femeii, care a alertat autoritățile. Transportat la spital în stare gravă, bărbatul a fost recuperat de către medici ca apoi, după două săptămâni, să fie arestat preventiv pentru omor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: