Home / Justitie / Trei tâlhari din Gherghești au fost prinși de polițiști

Trei tâlhari din Gherghești au fost prinși de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Iana au probat activitatea infracțională a trei tineri cu vârste de 14,15 și respectiv 20 de ani, din comuna Gherghești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Victima infracțiunii este un bărbat în vârstă de 90 de ani, din aceeași comună.

Cercetările au fost demarate de polițiști urmare a sesizării primite pe 13 decembrie, din partea fiicei victimei. Polițiștii au stabilit faptul că în dimineața aceleiași zile cei trei tineri au pătruns în imobilul bărbatului, l-au lovit și i-au sustras bunuri și bani (două ceasuri, un radio casetofon și suma de 100 de lei).

Joi, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile celor trei tineri. Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar vineri au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor trei persoane. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: