Home / Justitie / Un tânăr și-a bătut sora și mama și apoi a dispărut. Acum este căutat de Poliție

Un tânăr și-a bătut sora și mama și apoi a dispărut. Acum este căutat de Poliție

Un tânăr din Portari, comuna Zăpodeni, și-a bătut sora de 12 ani și mama și apoi a dispărut fără urmă. Acum poliția îl căută, mai ales că agresorul a anunțat la numărul de urgență 112 că se va sinucide.

Un tânăr de 23 de ani este căutat de către polițiști după ce și-a bătut sora de 12 ani și mama, cele două fiind transportate la spital cu ambulanțele din cauza leziunilor suferite. Polițiștii au început căutările agresorului din Portari în urma telefonului dat de acesta la 112 pentru a se autodenunța. În timpul apelului, tânărul a spus că se va sinucide astfel încât autoritățile au intrat în alertă.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru depistarea tânărului. Rudele persoanei dispărute au anunțat, la scurt timp după ce agresorul a sunat la numărul unic de urgență 112, că acesta este în viață și că le-a transmis că observă forțele de ordine cum îl căută”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 23 de ani pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Furtul și operațiunile financiare frauduloase, infracțiuni frecvente pe masa polițiștilor vasluieni

O femeie de 42 ani ...

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: