Home / Social / Brazii din Piața Traian, între 50 și 300 de lei

Brazii din Piața Traian, între 50 și 300 de lei

Costul brazilor în Piața Traian din Vaslui, singura în care se comercializează pomi naturali de Crăciun, variază între 50 și 300 de lei, în funcție de dimensiunea acestuia și coronament. Cei care nu-și permit să dea atâția bani și vor, totuși, să aibă miros de brad în casă, pot cumpăra doar crenguțe la un leu bucata.

Vasluienii au de unde alege și în acest an pomul de Crăciun dacă doresc unul natural. Comercianții de brazi au ajuns în Piața Traian, în zona parcării dinspre zona de aprovizionare, unde și-au expus marfa pe jos sau direct în mașini. Cel mai ieftin pom de Crăciun este 50 de lei, însă costul acestuia crește în funcție de dimensiune și coronament, cel mai scump ajungând și la 300 de lei. Evident, acești brazi sunt doar pentru cei cu vile, având în vedere dimensiunile acestora

Se mai poate negocia prețul. Depinde ce dorește clientul. Îl lăsăm și la 40 de lei, dacă este cazul. Acum numai să vină lumea să cumpere”, ne-a declarat un comerciant.

Pentru cei care nu-și permit să cumpere un pom de Crăciun natural și, totuși, doresc să miroase a brad în casă pot apela la o variantă de urgență: crenguțe la un leu bucata. De asemenea, vasluienii care vor să rămână cu bradul și după sărbători, pot cumpăra un brad la ghiveci, care în piață costă 100 de lei bucata. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Experiențele de război ale veteranilor vasluieni, prezentate într-o carte-document de scriitorul bârlădean Florin Raimond Petrescu

Dublă lansare de carte, la ...

Pensionarii vasluieni așteaptă cu nerăbdare majorarea pensiilor

Potrivit datelor primite de Casa ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: