Home / Sport / Gala Sportului Vasluian are loc astăzi, la Centrul de Afaceri Vaslui

Gala Sportului Vasluian are loc astăzi, la Centrul de Afaceri Vaslui

Și în acest an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui va organiza, într-un cadru festiv, Gala Sportului Vasluian. Este o manifestare devenită tradițională, prilej cu care vor fi premiați cei mai buni sportivi din județ, care au obținut de-a lungul anului rezultate deosebite la diverse competiții naționale și internaționale. Vor fi recompensate și cluburi, asociații județene, voluntari și personalități din lumea sportului vasluian.

Dacă anul trecut manifestarea a fost găzduită în Sala de festivități a Consiliului Județean Vaslui, acum ”ostilitățile” se vor derula în Sala de conferințe din cadrul Centrului de Afaceri Vaslui, astăzi, de la ora 15.00

Vor fi premiați performerii din toate disciplinele sportive, toți cei care au adus medalii și distincții sportului vasluian. Atât la concursuri naționale, cât și la competițiile internaționale. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret va recompensa munca, strădaniile și antrenamentele asidue de peste an care a făcut ca vasluienii să obțină rezultate remarcabile. Dar nu vor fi uitați nici antrenorii acestora, care vor fi încurajați să descopere și formeze în continuare tinere talente.

Clasamentul performerilor din sportul vasluian a fost realizat în baza unor criterii bine stabilite de către Ministerul Sportului și Tineretului. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: