Home / Sport / Gala Sportului Vasluian are loc astăzi, la Centrul de Afaceri Vaslui

Gala Sportului Vasluian are loc astăzi, la Centrul de Afaceri Vaslui

Și în acest an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui va organiza, într-un cadru festiv, Gala Sportului Vasluian. Este o manifestare devenită tradițională, prilej cu care vor fi premiați cei mai buni sportivi din județ, care au obținut de-a lungul anului rezultate deosebite la diverse competiții naționale și internaționale. Vor fi recompensate și cluburi, asociații județene, voluntari și personalități din lumea sportului vasluian.

Dacă anul trecut manifestarea a fost găzduită în Sala de festivități a Consiliului Județean Vaslui, acum ”ostilitățile” se vor derula în Sala de conferințe din cadrul Centrului de Afaceri Vaslui, astăzi, de la ora 15.00

Vor fi premiați performerii din toate disciplinele sportive, toți cei care au adus medalii și distincții sportului vasluian. Atât la concursuri naționale, cât și la competițiile internaționale. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret va recompensa munca, strădaniile și antrenamentele asidue de peste an care a făcut ca vasluienii să obțină rezultate remarcabile. Dar nu vor fi uitați nici antrenorii acestora, care vor fi încurajați să descopere și formeze în continuare tinere talente.

Clasamentul performerilor din sportul vasluian a fost realizat în baza unor criterii bine stabilite de către Ministerul Sportului și Tineretului. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: