Home / Social / Târgul de Crăciun din Vaslui se deschide mâine

Târgul de Crăciun din Vaslui se deschide mâine

Primul târg de crăciun organizat în municipiul Vaslui își va deschide porțile miercuri după-amiază, de la ora 16. Vasluienii vor putea admira și cumpăra diverse produse specifice sărbătorilor de iarnă de la cei 22 de comercianții care vor avea la dispoziție 16 căsuțe din lemn puse la dispoziție de către primărie.

Vasluienii mai au de așteptat o singură zi până când se vor putea bucura de primul târg de Crăciun organizat vreodată de către primărie în municipiul reședință. Astfel, miercuri după-amiază, mai precis după orele 16, vor fi deschise cele 16 căsuțe din lemn, toate noi, amplasate în Centrul Civic al orașului, în jurul statuii lui Ștefan cel Mare. Pe lângă jucării, ghirlande sau globuri de Crăciun, cei interesați de târg vor putea cumpăra și produse alimentare tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă.

Toți comercianții și expozanții care au avut cereri depuse la noi au primit spații pentru desfacere. Târgul va funcționa aproximativ patru ore pe zi, între orele 16 și 20, însă, dacă publicul va fi încântat și vor exista cereri, programul va putea fi modificat”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

În timpul târgului, vasluienii vor putea servi, evident contracost, și câte o gustare din produse tradiționale, precum și câte o cană de vin fiert. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pentru ce solicită bani europeni întreprinzătorii vasluieni? De la service-uri auto la saloane de coafură, patiserii și activități recreative

Afacerile tipic românești, înființate cu ...

Șofer de microbuz școlar din Grivița, prins băut la volan în timp ce ducea elevii la școală

Șoferul unui microbuz școlar a ...

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: