Home / Social / Copiii Centrului de Recuperare și Reabilitare Fălciu vor primi daruri din cotizațiile sindicale ale angajaților Penitenciarului Vaslui

Copiii Centrului de Recuperare și Reabilitare Fălciu vor primi daruri din cotizațiile sindicale ale angajaților Penitenciarului Vaslui

Copiii Centrului de Recuperare și Reabilitare Fălciu vor primi, la acest sfârșit de săptămână, daruri din cotizațiile sindicale ale angajaților Penitenciarului Vaslui. Din cei aproape 10.000 de lei strânși, s-au cumpărat numeroase electrocasnice, electronice, dulciuri, haine și jucării.

Angajații Penitenciarului Vaslui și-au propus ca, în acest an, din cotizațiile strânse de sindicat în 2017, să fie făcute daruri de Moș Crăciun copiilor cu deficiențe din centrul din Fălciu al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Astfel, din cei 9.800 de lei donați de cei aproape 250 de salariați ai unității de detenție vasluiene s-au cumpărat un storcător de legume și fructe, blender, o cadă cu accesorii, aspirator, cuptor, mașină de spălat, saltele pentru pat și pilote. De asemenea, Moș Crăciun va veni la copiii din Centrul de Recuperare și Reabilitare Făciu și cu haine, dulciuri, jocuri și jucării.

Este un gest de solidaritate al colegilor de la Penitenciarul Vaslui. Noi le mulțumim pentru efortul financiar făcut și pentru sprijinul acordat acestor copii”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

De donația făcută de Sindicatul ”Megas” al Penitenciarului Vaslui se vor bucura 15 copii găzduiți de Centrul de Recuperare și Reabilitare Fălciu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: