Home / Sport / Grupa 2008 de la LPS Vaslui, vicecampioană națională! Vasluienii au terminat pe doi la Turneul Final al Memorialului “Gheorghe Ola” la fotbal

Grupa 2008 de la LPS Vaslui, vicecampioană națională! Vasluienii au terminat pe doi la Turneul Final al Memorialului “Gheorghe Ola” la fotbal

Grupa 2008 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, pregătită de Adi Racoviță, Mihai Tătaru și Cristi Vartolomei, a disputat ieri finala Turneului Final al Memorialului ”Gheorghe Ola” la fotbal. După un meci extrem de disputat a pierdut din păcate cu Academia Luceafărul Cluj, scor 1 – 3. Adversara vasluienilor a fost mai proaspătă datorită faptului că finala a fost singura partidă disputată în cadrul turneului ieri. În schimb, LPS Vaslui mai jucase un meci, la ora 12.00, în compania Academiei Hagi.

Prin ceea ce au realizat după doar 18 luni de la constituirea grupei, acestor copii ar trebui să le mulțumim din toată inimă. Indiferent de ce s-a întâmplat în finală, rămân pentru noi toți adevărați eroi. Astăzi nu au pierdut nimic, doar au câștigat respectul și stima tuturor . Sunt exemple demne de urmat pentru celelalte grupe și sperăm ca în viitorul apropiat să ne bucurăm de alte rezultate notabile la secția de fotbal a Lps Vaslui. Vă mulțumesc copii , mulțumesc colegilor pentru munca depusă și de asemenea părinților pentru încrederea acordată Liceului cu Program Sportiv Vaslui”, a declarat pentru Est News Ionuț Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

Vasluienii au fost plasați în grupa B, în cadrul căreia au înfruntat formațiile ACS FC Dănuț Coman, AS Hidro Râmnicu Vâlcea și Academia Gheorghe Hagi. S-au descurcat de minune, reușind un parcurs perfect, cu trei victorii din tot atâtea posibile, cu 7 goluri marcate și doar unul primit. În prima partidă LPS Vaslui a învins ACS FC Dănuț Coman cu 3 – 1. A urmat un succes la scor de neprezentare, 3 – 0 cu AS Hidro Râmnicu Vâlcea. În ultima partidă vasluienii au dispus de Academia Hagi, cu 1 – 0.

În grupa A s-au duelat CSM Școlar Reșița, Academia Luceafărul Cluj și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. ACS Ilie Oană era și ea plasată în această grupă, dar nu a mai participat. Academia Luceafărul Cluj a ajuns să dispute finala după ce a avut un parcurs perfect în grupa ei. În partida de debut a surclasat AFK Csikszereda, scor 4 – 2. A învins apoi cu 6 – 0 pe CSM Școlar Reșița. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: