Home / Justitie / Hoț cu ștate vechi, prins de polițiști

Hoț cu ștate vechi, prins de polițiști

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale și locuințe din municipiul Bârlad.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea a cinci infracțiuni de furt din societăți comerciale și locuințe.

Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada februarie 2014 – octombrie 2017, bărbatul a sustras bunuri (utilaje mecanice, materiale de construcții și alte produse) din patru societăți comerciale și o locuință din municipiului Bârlad. Una din fapte a fost săvârșită împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, din aceeași localitate. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este de aproximativ 20.000 de lei.

De asemenea, bărbatul de 39 de ani este cercetat și pentru o infracțiune de loviri sau alte violențe, faptă comisă în luna mai 2015. Ieri, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Pentru asigurarea unei protecții optime a societății, polițiștii vă recomandă să instalați un sistem de alarmă contra efracției și asigurați-vă că acesta este pus în funcțiune. Dacă firma deține spații de depozitare exterioare este necesar un sistem de protecție perimetrală. Montați un sistem de supraveghere și înregistrare video. Instalați un sistem de restricționare și control al accesului. Conectați sistemul de alarmare la un dispecerat de monitorizare. Montați uși și ferestre care să dispună de sisteme de închidere de înaltă siguranță. Dacă optați pentru grilaje și uși metalice, acestea trebuie confecționate din materiale rezistente la acțiuni mecanice și termice. Nu lăsați ferestrele deschise/întredeschise când părăsiți sediul societății. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: