Home / Administratie / Primăria Vaslui, Moș Crăciun pentru toți copiii prezenți pe 24 decembrie la bradul din Centrul Civic

Primăria Vaslui, Moș Crăciun pentru toți copiii prezenți pe 24 decembrie la bradul din Centrul Civic

Primăria Vaslui va oferi cadouri, constând în dulciuri, colăcei și fructe, pentru toți copiii care vor veni în ajunul Crăciunului la impunătorul brad din Centrul Civic al municipiului reședință. În plus, autoritățile au pregătit și un spectacol muzical adaptat sărbătorii Nașterii Domnului.

Copiii din municipiul Vaslui nu au fost uitați de primărie nici în acest an. Devenită tradiție deja, sărbătoarea ajunului Crăciunului va aduna, din nou, o parte din micuții din oraș la bradul impunător din Centrul Civic. Aici, pentru că au fost cuminți, toții copiii prezenți vor primi daruri de la Moș Crăciun, constând în dulciuri, colăcei și fructe.

Duminică, Moș Crăciun va veni în Centrul Civic la toți copiii, pentru că toți copiii au fost cuminți în anul 2017”, a spus primarul Vasile Pavăl în deschiderea Festivalului de Datini și Obiceiuri de Iarnă Vaslui.

Pe lângă darurile oferite celor mici, primăria a pregătit și un spectacol muzical adaptat sărbătorii Nașterii Domnului. Pe scena din Centrul Civic vor urca, evident, tot elevi, pregătiți la Palatul Copiilor din municipiul Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

A ars Duster-ul Primăriei Pogana!

Surpriză incendiară, la propriu, pentru Maricel Gîfu, fostul primar ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: