Home / Sport / Sportivii de la “Sonicks Junior” au dăruit jucării micuților de la Spitalul de Copii “Sf. Nicolae” Bârlad

Sportivii de la “Sonicks Junior” au dăruit jucării micuților de la Spitalul de Copii “Sf. Nicolae” Bârlad

Asociația Club Sportiv “Sonicks Junior” Bârlad a organizat duminică a 5-a ediție a evenimentului “Crăciun cu baschet”, proiect care a avut scopul de a populariza baschetul în rândul copiilor, dar și de a le oferi o mână de ajutor micuților defavorizați.

Evenimentul a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” și a avut în prim-plan un meci demonstrativ între două echipe formate din copii, antrenorul clubului și invitați. Au fost în jur de 70 de participanți. La început a avut loc un concurs de ștafetă (un băiat și o fată), cu premii. A urmat o demonstrație de baschet oferită de puștii născuți în 2005 – 2007, care au făcut furori anul trecut la Liga Naționala de Minibaschet de la Mangalia. S-a mai desfășurat un concurs de dribling, de mânuire a mingii. Nu în ultimul rând au mai avut loc două concursuri de Coșul de Aur. La copii cel mai bun a fost Andrei Popa. La părinți s-a remarcat Cicerone Teodorescu.

Pentru micuții pasionați de baschet și nu numai, evenimentul care are loc an de an se adresează în totalitate distracției și plăcerii de a juca baschet. Ca fapt inedit însă, acesta a fost primul an când bucuria lor a putut fi împărtășită și de alții mai puțin norocoși. Biletul de intrare la “Crăciun cu baschet” a fost o jucărie, o păpușă sau o mașinuță. Toate jucăriile strânse au fost oferite luni seară de jucătorii clubului “Sonicks Junior” copiilor de la Spitalul de Copii “Sf. Nicolae” Bârlad.

A fost un eveniment deosebit și m-am bucurat de faptul că au participat destul de mulți copii, dar și părinți. Ne-am gândit că ar fi frumos ca pe lângă bucuria de moment a participării la un astfel de eveniment să avem satisfacția de a fi făcut fericiți și alți copii, motiv pentru care am hotărât să strângem jucării pe care mai apoi să le dăruim altor copii”, a declarat pentru Est News Vlad Sîrbu, președintele “Sonicks Junior”. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: