Home / Justitie / Tânărul din Portari care și-a băgat sora de 12 ani și mama, de negăsit de poliție

Tânărul din Portari care și-a băgat sora de 12 ani și mama, de negăsit de poliție

Tânărul din Portari care și-a bătut sora de 12 ani și mama care, apoi, a ajuns la spital din cauza leziunile suferite, este de negăsit, deși polițiștii îl caută de patru zile. Portăreanul de 23 de ani este cunoscut ca o fire foarte violentă, fiind cercetat de poliție în mai multe dosare penale, în care victime sunt, cu precădere, rudele acestuia.

Polițiștii continuă căutările tânărului din localitatea Portari care și-a băgat sora de 12 ani și mama în spital și apoi a fugit. Cunoscut pentru comportamentul său violent, portăreanul nu a mai revenit la domiciliu de la comiterea agresiunilor, respectiv sâmbătă seara. Totuși, se pare că tânărul este în viață, deși amenințase, la numărul 112, după comiterea actelor de violență, că se va spânzura.

Autorul agresiunii a fost contactat telefonic, la solicitarea poliției, de către un cetățean de bună credință. Tânărul a spus că este într-un bar din cartierul 13 Decembrie din Vaslui, unde consumă o bere, refuzând să se întâlnească cu persoana care l-a sunat pe motiv că l-ar fi pus polițiștii să-l contacteze. Acțiunile de căutare a agresorului vor continua pentru prinderea acestuia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Portăreanul căutat de poliție este cercetat în mai multe dosare penale, în special pentru violență. De altfel, tânărul obișnuiește să-și bată sora și mama, iar apoi să fugă de acasă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașină răsturnată în apropiere de Crasna. O persoană a ajuns la spital

O mașină înmatriculată în județul ...

Bârladul rămâne fără apă

Din nou, tot orașul Bârlad ...

Autoritățile cer decăderea din drepturile părintești în cazul celor doi frați de 11 și 13 ani din Banca dați dispăruți

Autoritățile pentru Protecția Copilului Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: