Home / Justitie / Hoții care au spart în timp record cel mai mare magazin de electronice din Vaslui, condamnați definitiv la 6, respectiv 7 ani și jumătate de închisoare

Hoții care au spart în timp record cel mai mare magazin de electronice din Vaslui, condamnați definitiv la 6, respectiv 7 ani și jumătate de închisoare

Cei trei hoți din Constanța care au spart în timp record, de numai 90 de secunde, cel mai mare magazin de electronice din Vaslui au fost condamnați definitiv la șase, respectiv șapte ani și jumătate de închisoare pentru furt. În plus, tinerii vor trebuie să plătească în solidar și aproape 25.000 de lei, reprezentând contravaloarea a o parte din cele peste o sută de telefoane furate.

Curtea de Apel Iași s-a pronunțat definitiv în cazul celui mai rapid furt din istoria municipiului Vaslui, raportat și la valoarea prejudiciului. Astfel, cei trei tineri care au dat spargerea la magazinul Altex în luna aprilie a anului trecut vor sta după gratii șapte ani și jumătate, în cazul liderului grupării, și șase ani și jumătate, pentru ceilalți doi complici ai săi. Pe lângă pedeapsa pe care o au de ispășit, cei trei constănțeni vor trebui să plătească și 24.739 de lei, reprezentând o parte din contravaloarea telefoanele furate, diferența de peste 85.000 de lei fiind suportată de către firma de asigurări cu care Alte avea încheiat contract de asigurare a mărfurilor.

Cei trei tineri din Constanța au reușit să spargă magazinul de electronice, situat la periferia municipiului Vaslui, în doar 90 de secunde. Hoții, care au furat peste o sută de telefoane dintre cele mai scumpe după ce au intrat în interior prin forțarea unei uși din spatele magazinului cu o rangă, au reușit să se facă nevăzuți înainte ca agenții firmei care asigura paza magazinului să apară în zonă. Abia după o lună de anchete și căutări ale polițiștilor vasluieni, cei trei constănțeni au fost prinși și arestați preventiv. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu la grădinița din Pribești. Copiii au fost mutați în școala din localitate

Clădirea grădinițel din localitatea Pribești ...

Un tânăr fără permis a dărâmat cu mașina gardul unei case din Vaslui. Ulterior, a încercat să păcălească polițiștii

Un tânăr de 28 de ...

Carambol între trei mașini, în fața Spitalului Județean Vaslui. Șoferul vinovat, lăsat fără permis și amendat

Trei mașini au fost implicate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: