Home / Administratie / Târgul de Crăciun din Vaslui, deschis oficial în Centrul Civic

Târgul de Crăciun din Vaslui, deschis oficial în Centrul Civic

Târgul de Crăciun din Centrul Civic Vaslui a fost deschis oficial, miercuri după-amiază, eveniment la care au fost prezenți zeci de localnici curioși să vadă ce cumpărături își pot face pentru sărbătorile de iarnă. Pe lângă ornamente de brad și dulciuri specifice Crăciunului, în piață au fost scoase la vânzare produse tradiționale din carne, vin fiert și ceai cald.

Locuitorii municipiului reședință se pot bucura de primul Târg de Crăciun organizat vreodată în Vaslui. În căsuțe noi, împodobite cu luminițe specifice sărbătorile, cei 22 de comercianții care au încheiat contracte cu primăria și-au expus mărfurile dintre cele mai variate, evident toate specifice sărbătorilor de iarnă. Ornamentele de brad, dulciurile, jucăriile și produsele tradiționale din carne sunt câteva dintre tentațiile din târg. În ceea ce privește prețurile, acestea sunt acceptabile, la nivelul celor din magazine.

Ne bucurăm că am reușit să deschidem acest prim Târg de Crăciun. Este un început atât pentru noi cât și pentru populație. Important este ca vasluienii să vină în număr cât mai mare să-l viziteze și să-și facă și o parte din cumpărăturile de Crăciun”, ne-a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Târgul de Crăciun de la Vaslui va fi deschis zilnic între orele 16 și 20, însă programul se va adapta în funcție de numărul de participanți. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Dodeștiul, singura comună din județ care ia bani de la Fondul de Ameliorare a Fondului Funciar

Comuna Dodești este singura comună ...

Primarul orașului Murgeni: „Să dea Dumnezeu ca actuala putere să nu desființeze ceva”

Asfaltări pe toate străzile principale, ...

Județul Vaslui este pe primul loc în România la recoltarea de măceșe

Direcția Silvică (DS) Vaslui a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: