Home / Social / Un autocar plin cu români, printre care și o vasluiancă, blocat de 40 de ore pe o autostradă din Germania. Oamenii sunt flămânzi, însetați și speriați!

Un autocar plin cu români, printre care și o vasluiancă, blocat de 40 de ore pe o autostradă din Germania. Oamenii sunt flămânzi, însetați și speriați!

Simona MIHĂILĂ

Panică, în aceste momente, pe o autostradă din Germania, unde un autocar cu peste 60 de pasageri, toți români, printre care și o femeie din comuna Tutova, județul Vaslui, s-a defectat și staționează de aproximativ 40 de ore. Pasagerii sunt flămânzi și însetați și nici nu știu exact în ce zonă se află, fiindcă cei doi șoferi ai autocarului nu vor să le dea nicio explicație. Tot ce li se spune este că va veni un alt autocar și să aibă răbdare. Oamenii, care se întorceau de la muncă, din străinătate pentru a-și petrece sărbătorile acasă, și-au anunțat familiile prin telefon, dar cum timpul trece și nimic nu pare să se miște, sunt din ce în ce mai speriați.

Valentin Corciovă, fiul femeii din Tutova (satul Bădeana), aflată în autocarul cu pricina, a încercat cu disperare să ia legătura cu firma de transport, dar la telefon nu răspunde nimeni.

”Mama este foarte speriată. Toată lumea din autocar a rămas fără provizii de apă și de mâncare. Unii s-au culcat pe podeaua autocarului, fiindcă nu mai pot sta în scaune. Li se spune de la o oră la alta că situația se rezolva, că vor fi preluați. După primele șase ore au spus că mai durează încă două ore, apoi încă două și tot așa. Stau cu toții acolo, am înțeles că au reușit să tragă autocarul într-o parcare de tiruri. De jur-împrejur e câmp deschis. Am sunat la firmă, dar nu răspunde nimeni. Absolut nimeni. Firma se numește Maxibus Travel. Cei doi șoferi nu vor să vorbească prea mult”, ne-a povestit Valentin Corciovă.

Mama lui i-a spus prin telefon că aseară, pasagerii le-au cerut șoferilor să le dea biletele, însă aceștia au refuzat, motiv pentru care oamenii au sărit la bătaie.

”Au ajuns la limita răbdării. Nu dau nicio explicație. Oamenii le-au cerut biletele înapoi, dar șoferii nu vor. Sunt hotărât să dau firma de transport în judecată. Nu se poate așa ceva”, a mai spus Valentin Corciovă.

Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: