Home / Justitie / Prins de polițiștii de frontieră conducând pe drumurile publice, deși nu avea permis

Prins de polițiștii de frontieră conducând pe drumurile publice, deși nu avea permis

Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au oprit miercuri în trafic, pentru control, pe comunicația Huși – Murgeni, un autoturism înmatriculat în Germania, condus de vasluianul Nelu C., în vârstă de 29 de ani. Deoarece la controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, a fost fost condus la sediul sectorului, pentru efectuarea de verificări suplimentare.

În urma verificărilor efectuate și din declarațiile persoanelor, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar Dorina B., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 36 de ani, i-a încredințat autoturismul lui Nelu C., deși cunoștea faptul că acesta nu deține permis.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Furtul și operațiunile financiare frauduloase, infracțiuni frecvente pe masa polițiștilor vasluieni

O femeie de 42 ani ...

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: