Home / Administratie / Sărbătorile de iarnă în centrele DGASPC Vaslui, între tradiție și generozitate

Sărbătorile de iarnă în centrele DGASPC Vaslui, între tradiție și generozitate

Este deja tradiție în centrele din cadrul DGASPC Vaslui ca personalul, alături de beneficiari, să marcheze sărbătorile de iarnă prin evenimente speciale. De la activități de confecționare de ornamente tematice, vizite la târguri de Crăciun, la momente artistice realizate, în general, în colaborare cu instituții de învățământ și mese festive, toate decurg din dorința de a crea o atmosferă caldă, de familie, pentru toate categoriile de persoane ocrotite în servicii de tip rezidențial din județul Vaslui.

Tradiția sărbătorilor se îmbină cu bucuria de a dărui și de a primi în dar. Printr-un gest de generozitate, solidaritate și empatie din partea societății civile, cei aproximativ 250 de copii găzduiți în centrele din județul Vaslui vor primi vizita lui Moș Crăciun, pregătindu-se deja temeinic prin programe artistice dintre cele mai variate. În spiritul aceleiași sărbători, adulții cu dizabilități și persoanele vârstnice din unitățile DGASPC Vaslui se vor bucura de prezența mai multor grupuri de colindători, acțiuni finalizate cu oferirea de cadouri.

Astfel, la invitația DGASPC Vaslui sau la inițiativa proprie, elevii și cadrele didactice din cadrul liceelor ”Ghe. Roșca Codreanu” Bârlad, ”Mihai Eminescu” Bârlad, ”Cuza Vodă” Huși și ”Ștefan Procopiu” Vaslui, a școlilor generale Nr. 1 ”Iorgu Radu”, Nr. 8 „Episcop Iacov Antonovici”, Nr. 10 „Stroe S. Belloescu” Bârlad, ”Mihai Ion Botez” Giurcani, respectiv din cadrul școlii generale Nr. 1 Zorleni și a școlii generale Nr. 1 Banca, Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Elisabeta Polihroniade” Vaslui, Asociația ”Incubatorul Social”, Sindicatul ”Megas-Penitenciarul Vaslui”, Penitenciarul Vaslui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” Vaslui, S.C. Olimp S.A. Huși, Asociația Sportivă ”Hușana”, Asociația ChildsLife, ”Silver Mall” Vaslui, Asociația ”Create Yourself” București, Fundația ”Podul Dragostei”, Asociația ”Myosotis” Olanda, primarul com. Vulturești, Banca Transilvania, Parohia com. Șuletea, Parohia com. Vutcani, alături de persoane fizice din județul nostru și nu numai, au oferit sau urmează să ofere cadouri beneficiarilor sistemului de protecție specială.

Prin implicarea lor, spiritul sărbătorilor de iarnă a pătruns în centrele noastre. Ne manifestăm deschis convingerea că fiecare dintre sponsorii enumerați a reușit să ajungă mai aproape de sufletele copiilor, adulților și vârstnicilor în momente în care au manifestat mare nevoie de mângâiere și liniște sufletească, a oferit motiv de bucurie, întărindu-le astfel convingerea că bunăstarea lor chiar contează! În semn de respect, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui dorește să transmită cele mai alese mulțumiri, sărbători fericite și îndemnul de a continua să se alăture misiunii noastre de întrajutorare a persoanelor aflate în nevoie!”, informează un comunicat al DGASPC Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ultima oră! Vântul puternic a distrus până acum trei acoperișuri la Bârlad (Foto/Video)

Două echipe ale Detașamentului de Pompieri Bârlad intervin  la ...

Investiții de milioane de euro la Vetrișoaia

Autoritățile locale din Vetrișoaia se pricep să administreze banii ...

Deficitul bugetar al Bârladului este de 7% în acest an! Consilierii PSD cer explicații primarului

Consilierii locali PSD amenință că nu vor vota proiectul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: