Home / Social / Bătrână din Huși, tâlhărită de 40.000 de lei de către doi indivizi necunoscuți

Bătrână din Huși, tâlhărită de 40.000 de lei de către doi indivizi necunoscuți

O bătrână de 87 de ani a fost tâlhărită de 40.000 de lei în casa sa din Huși, bani pe care femeia i-ar fi agonisit din pensie. Cei doi bărbați care au lăsat-o pe bătrână fără economii sunt căutați de polițiști.

Doi bărbați pot spune că au dat o adevărată lovitură chiar de sărbători, după ce au reușit să-i ia unei bătrâne, în urma unei tâlhării, suma de 40.000 de lei. Indivizii au intrat în casa bătrânei, situată pe o stradă din municipiul Huși, pe un ochi de geam, după care au început să răscolească printre lucruri în căutarea banilor. Pentru că nu găseau nimic, indivizii au început să o bată pe femeia de 87 de ani pentru a spune unde și-a ascuns economiile. În cele din urmă, tâlharii au găsit 40.000 de lei ascunși într-un sac, ulterior părăsind locuința.

A doua zi dimineață, bătrâna a strigat după ajutor la un vecin, acesta sunând la numărul de urgență 112.

Polițiștii au găsit-o pe victimă în locuința sa, fiind solicitată intervenția unei ambulanțe. La spital, medicii au stabilit că bătrâna are nevoie de una-două zile de îngrijiri medicale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În prezent, polițiștii îi caută pe autorii tâlhăriei, care vor fi cercetați pentru tâlhărie calificată. Femeia de 87 de ani locuia singură de mai mulți ani, fără a avea rude care să o viziteze. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: