Home / Administratie / Colindătorii și urătorii, din nou în Centrul Civic Vaslui, de Sfântul Ștefan
Vălărețul de la Garceni.

Colindătorii și urătorii, din nou în Centrul Civic Vaslui, de Sfântul Ștefan

Centrul Civic din municipiul Vaslui se va umple din nou de colindători și urători din întreg județul, care își vor prezenta jocurile specifice zonei pe care o reprezintă. Colacii și vinul fiert vor fi oferite de gazde, de această dată fiind vorba de social-democrații vasluieni.

Vasluienii vor putea din nou să admire capra, vălăretul sau ursul în Piața Civică a municipiului reședință. Ca în fiecare an, în a treia zi de Crăciun, mai precis de Sfântul Ștefan, urătorii din comunele conduse de primari PSD se vor aduna în centrul Vasluiului pentru a-i ura pe șefii de partid de la județ. Formațiile de ”mascați” vor fi aduse de către edili cu microbuzele și vor evolua pe scena din fața Palatului Administrativ, începând cu ora 10. Printre protagoniști, vor fi ”Vălăretul” de la Muntenii de Sus, ”Capra” de la Rafaila și grupul de bătrâni de la Berezeni cu un colind unic în țară.

Buzatu & company îi vor răsplăti pe urători cu colaci și vin fiert, chiar dacă licoarea lui Bachus nu trebuie să fie prea fierbinte, având în vedere că se anunță vreme frumoasă, care aduce mai mult a primăvară. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașină răsturnată în apropiere de Crasna. O persoană a ajuns la spital

O mașină înmatriculată în județul ...

Bârladul rămâne fără apă

Din nou, tot orașul Bârlad ...

Autoritățile cer decăderea din drepturile părintești în cazul celor doi frați de 11 și 13 ani din Banca dați dispăruți

Autoritățile pentru Protecția Copilului Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: