Home / Administratie / Colindătorii și urătorii, din nou în Centrul Civic Vaslui, de Sfântul Ștefan
Vălărețul de la Garceni.

Colindătorii și urătorii, din nou în Centrul Civic Vaslui, de Sfântul Ștefan

Centrul Civic din municipiul Vaslui se va umple din nou de colindători și urători din întreg județul, care își vor prezenta jocurile specifice zonei pe care o reprezintă. Colacii și vinul fiert vor fi oferite de gazde, de această dată fiind vorba de social-democrații vasluieni.

Vasluienii vor putea din nou să admire capra, vălăretul sau ursul în Piața Civică a municipiului reședință. Ca în fiecare an, în a treia zi de Crăciun, mai precis de Sfântul Ștefan, urătorii din comunele conduse de primari PSD se vor aduna în centrul Vasluiului pentru a-i ura pe șefii de partid de la județ. Formațiile de ”mascați” vor fi aduse de către edili cu microbuzele și vor evolua pe scena din fața Palatului Administrativ, începând cu ora 10. Printre protagoniști, vor fi ”Vălăretul” de la Muntenii de Sus, ”Capra” de la Rafaila și grupul de bătrâni de la Berezeni cu un colind unic în țară.

Buzatu & company îi vor răsplăti pe urători cu colaci și vin fiert, chiar dacă licoarea lui Bachus nu trebuie să fie prea fierbinte, având în vedere că se anunță vreme frumoasă, care aduce mai mult a primăvară. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa     Deputat Adrian Solomon Organizatia ...

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral de mână

Declarația pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: