Home / Social / Moș Crăciun a lăsat sania pentru motor! 50 de Moși pe motociclete au împărțit daruri copiilor din Bârlad, în ziua de Ajun

Moș Crăciun a lăsat sania pentru motor! 50 de Moși pe motociclete au împărțit daruri copiilor din Bârlad, în ziua de Ajun

de Crina BUTA

În Ajunul Crăciunului, un grup de peste 50 de motocicliști îmbrăcați în Moș Crăciun au împărțit cadouri copiilor din Bârlad.

Este prima acțiune de acest gen a pasionaților de motoare din oraș și totul a pornit de la dorința lor de a face bine și de a le schimba oamenilor impresia că iubitorii de motoare sunt niște duri prin definiție.

Am decis ca să organizăm această acțiune pentru a schimba pe cât este posibil, impresia oamenilor despre motocicliști. Ca în orice pădure, sunt și uscături, dar noi suntem oameni buni la suflet, noi nu creăm probleme și nu deranjăm pe nimeni. Am luat exemplul motocicliștilor din alte orașe care organizează frecvent astfel de evenimente. În curând, vom avea și noi o formă de organizare mai mare, iar acest gen de acțiuni, care au la bază acte de caritate, vor fi din ce în ce mai dese. Vom ajuta pe cât este posibil, oamenii care au nevoie de noi”, a declarat pentru Est News, Florin Motrea, inițiatorul acestei acțiuni.

Înainte de a ajunge la destinație, 26 de motociclete au făcut turul orașului, aducând bucuria pe chipurile oamenilor întâlniți în cale. Prima oprire a fost în parcul Teatrului ”Victor Ion Popa”, unde au fost împărțite dulciuri tuturor copiilor. Următoarea oprire a Moșilor pe motociclete a fost la patinoarul din centrul orașului.

Emoțiile au culminat cu bucuria de pe chipurile copiilor din Centrul de Plasament, acolo unde zeci de copii i-au privit pe Moși ca pe niște adevărați eroi din basme, băieții fiind copleșiți la vederea motoarelor.

About Simona Vasile

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: