Home / Sport / 16 echipe de fotbal din județ au primit echipamente sportive, cu sprijinul FRF

16 echipe de fotbal din județ au primit echipamente sportive, cu sprijinul FRF

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui a anunțat încheierea derulării proiectului “Federația Română de Fotbal sprijină dezvoltarea Fotbalului Județean Vasluian”. Proiectul a vizat achiziționarea de echipament sportiv pentru un număr de 16 echipe de seniori ce participă în campionatele județene ale AJF Vaslui.

Valoarea totală a proiectului derulat este de 23.000 lei, Federația Română de Fotbal asigurând prin finanțarea acestui proiect 90% din valoarea totală, restul fiind asigurat de AJF Vaslui.

Acest proiect face parte din programul de înzestrare cu echipament sportiv destinat cluburilor participante în campionatele oficiale de la nivelul județului Vaslui. Anterior, în 2016, a fost achiziționat echipament pentru un număr de 14 cluburi, tot de seniori, printr-un proiect de finanțare al Consiliului Județean Vaslui: “Prin Fotbal ducem Sportul în tot Județul Vaslui”, valoarea totală a proiectului de atunci fiind de 18.000 lei (7 000 lei fiind asigurați de AJF Vaslui, iar 11.000 de CJ Vaslui).

“Mulțumim pentru derularea impecabilă a proiectului Federației Române de Fotbal, voluntarilor din cadrul AJF Vaslui care au sprijinit derularea proiectelor susmenționate, lui Ionel Popa și Ionuț Emilian Popa – SC Duplicom Grup SRL, Tiberius Chirica Simion și Gabriel Neacșu. De asemenea distribuitorului de echipament sportiv SC AMA Fortuna Sports SRL Buzău precum și cluburilor afiliate care au beneficiat de aceste proiecte pentru implicare și receptivitate. În perioada 2018 – 2019 vor beneficia de proiecte de înzestrare cu echipament sportiv și accesorii, echipele de copii și juniori, precum și corpul de arbitri și observatori din cadrul AJF Vaslui”, a declarat pentru Est News Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui. (George PROCA).

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: