Home / Sport / Astăzi începe Memorialul “Nicolae Oancea”

Astăzi începe Memorialul “Nicolae Oancea”

Tradiția desfășurării Memorialul “Nicolae Oancea”, cea mai longevivă competiție de fotbal în sală și singura organizată fără întrerupere din zona Moldovei, se păstrează.

La cea de-a XVII-a ediție a acestuia, care debutează astăzi, participă opt echipe de fotbal juniori (născuți în anii 2002 – 2003). Responsabili cu organizarea evenimentului sunt Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Direcția de Tineret și Sport Vaslui și Gabriel Oancea, fiul lui Nicolae “Cucu” Oancea.

Liceul cu Program Sportiv Vaslui, CSMS Poli Iași, Sporting Juniorul Vaslui, Liceul “Emil Racovițã” Vaslui, Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui , Liceul “Ștefan Procopiu” Vaslui, “Ion Mincu” și o echipă pregătită de antrenorul Costinel Botez se vor înfrunta, de la ora 9.00, în sala de sport a Școlii nr. 4 din Vaslui. Cele mai bune echipe și cei mai buni jucători vor primi diplome și trofee.

Nicolae “Cucu” Oancea a fost portarul echipei FC Argeș, în Divizia A și a antrenat echipa Viitorul Vaslui. A trecut la cele veșnice în martie, 2.000. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: