Home / Administratie / Performanța în educație și alte domenii a copiilor și tinerilor instituționalizați din județul Vaslui, premiată

Performanța în educație și alte domenii a copiilor și tinerilor instituționalizați din județul Vaslui, premiată

Astăzi, începând cu ora 11.00, la sediul Complexului de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad, va avea loc cea de-a II-a ediție a festivității intitulate “Premiile celor mai valoroși copii și tineri instituționalizați din județul Vaslui”, în anul 2017.

Acțiunea are ca scop stimularea competivității în rândul copiilor și tinerilor separați temporar sau definitiv de părinți și premierea celor cu rezultate deosebite la învățătură sau care au demonstrat implicare socială, creativitate în pregătirea pentru viață și alte merite deosebite în diverse domenii.

Ediția 2017 aduce un element de noutate, și anume premierea unui profesionist în asistență socială, fapt ce se dorește a fi un semn de apreciere a muncii desfășurate și, în egală măsură, o modalitate de stimulare a inițiativei și a realizărilor deosebite în activitatea profesională”, menționează într-un comunicat de presă DGASPC Vaslui.

Inițiativa în premierea copiilor și desfășurarea evenimentului aparține Asociației Naționale a Copiilor Instituționalizați și a Foștilor Asistați din România (ANCIFAR- Frăția), reprezentată de către George Bogdan, în calitate de președinte. Ca și în anul precedent, sponsorul care susține financiar derularea festivității de premiere este The Romanian Air Traffic Services Administration- ROMATSA. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Fermierii din județul Vaslui intră și pe piața usturoiului din România

Deși în județul Vaslui nu ...

Cetățenii și consilierii locali sună la Transurb Vaslui, pentru a se plimba cu noile microbuze

Noile microbuze urbane de transport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: