Home / Administratie / ”Spuma” PSD-ului a fost colindată și urată în Centrul Civic Vaslui

”Spuma” PSD-ului a fost colindată și urată în Centrul Civic Vaslui

Spuma” PSD-ului din județ a fost colindată și urată, de Sfântul Ștefan, în Centrul Civic din Vaslui, de către formații de artiști din comunele conduse doar de primari social-democrați. Drept răsplată, urătorii au primit colaci, mere și mult vin fiert oferit din căsuțele amplasate în Târgul de Crăciun.

Scena din Piața Civică a Vasluiului a fost neîncăpătoare, miercuri, pentru ștăbărimea PSD. De la liderul social-democrat la primari, toți s-au afișat în fața mulțimii venită să vadă cetele de urători și colindători din județ. De fapt, este vorba doar de artiști din comunele conduse de primari PSD care vin, conform tradiției de aproape 20 de ani, în a treia zi de Crăciun la ”capitală” pentru a-și ura și colinda șefii de la județ. Unii au bătut cale și de peste 90 de kilometri până la Vaslui, cum este cazul colindătorilor de la Berezeni. Nu au lipsit artiștii din Ivănești, Gîrceni, Muntenii de Sus sau Miclești.

În schimbul efortului de a ura sau colinda în fața a sute de oameni adunați în centrul orașului, artiștii au primit mere, colăcei și vin fiert, alb sau roșu, după preferință. ”Energizantul” a fost pe săturate, fiind oferit gratis, din patru căsuțe de lemn, tuturor celor prezenți în Piața Civică timp de câteva ore. Evident, nu au lipsit discursurile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Zeci de manifestări culturale, sociale și sportive importante, organizate de Primăria Vaslui până la sfârșitul anului

Primăria Vaslui va organiza, până la sfârșitul acestui an, ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: