Home / Administratie / ”Spuma” PSD-ului a fost colindată și urată în Centrul Civic Vaslui

”Spuma” PSD-ului a fost colindată și urată în Centrul Civic Vaslui

Spuma” PSD-ului din județ a fost colindată și urată, de Sfântul Ștefan, în Centrul Civic din Vaslui, de către formații de artiști din comunele conduse doar de primari social-democrați. Drept răsplată, urătorii au primit colaci, mere și mult vin fiert oferit din căsuțele amplasate în Târgul de Crăciun.

Scena din Piața Civică a Vasluiului a fost neîncăpătoare, miercuri, pentru ștăbărimea PSD. De la liderul social-democrat la primari, toți s-au afișat în fața mulțimii venită să vadă cetele de urători și colindători din județ. De fapt, este vorba doar de artiști din comunele conduse de primari PSD care vin, conform tradiției de aproape 20 de ani, în a treia zi de Crăciun la ”capitală” pentru a-și ura și colinda șefii de la județ. Unii au bătut cale și de peste 90 de kilometri până la Vaslui, cum este cazul colindătorilor de la Berezeni. Nu au lipsit artiștii din Ivănești, Gîrceni, Muntenii de Sus sau Miclești.

În schimbul efortului de a ura sau colinda în fața a sute de oameni adunați în centrul orașului, artiștii au primit mere, colăcei și vin fiert, alb sau roșu, după preferință. ”Energizantul” a fost pe săturate, fiind oferit gratis, din patru căsuțe de lemn, tuturor celor prezenți în Piața Civică timp de câteva ore. Evident, nu au lipsit discursurile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Patronul unei firme de întreținere lifturi, prima victimă în județul nostru a COVOD-19. Bărbatul fusese în vacanță în Turcia

Un om de afaceri, deținător al celei mai importante ...

Primul deces provocat de COVID-19 în județul Vaslui

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din ...

APIA Vaslui: Cererile unice de plată se depun online

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Centrul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: