Home / Sport / LPS Vaslui a făcut furori la ediția din acest an a turneului internațional “Junior Futsal Cup Moldova”.

LPS Vaslui a făcut furori la ediția din acest an a turneului internațional “Junior Futsal Cup Moldova”.

Micii fotbaliști vasluieni s-au remarcat încă o dată la Chișinău, grupele 2006 și 2007 de la Liceul cu Program Sportiv reușind zilele trecute performanțe notabile în cadrul etapei a IV-a turneului Junior Futsal Cup Moldova 2017. Ambele echipe au acces în finală, nereușind însă cucerirea trofeului.

Competiția a fost disputată la aceste categorii de vârstă de 11 echipe. Alături de formația vasluiană au mai concurat patru formații ucrainiene (Atletic Odessa, FC Lvov, FC Bucovina Cernăuți, FC Sambir) și șase echipe din Republica Moldova (Dacia Chișinău, Zimbru Chișinău, Buiucani Chișinău, SS Ialoveni, Sparta Chișinău și SS Magdacești).

LPS Vaslui 2006, pregătită de Adi Racoviță și Cristi Vartolomei a pierdut cu 1 – 3 finala, după lovituri de departajare. La sfârșitul timpului regulamentar vasluienii erau la egalitate cu ucrainienii de la FC Lvov, scor 1 – 1. LPS Vaslui 2006 a câștigat autoritar prima partidă din cadrul competiției, scor 5 – 1 cu Zimbru Verde. Vasluienii s-au distrat și cu Sambir, scor 6 – 0. Și-au făcut ușor și următorul meci, împotriva celor de la SS Magdacești, câștigat cu 4 – 0. LPS Vaslui a acces în ultimul act după ce a învins în semifinale cu 4 – 2 formația SS Ialoveni.

LPS Vaslui 2007, pregătită de Mihai Tătaru, a pierdut și ea în ultimul act la loteria penalty-urilor, scor 3 – 4 cu ucrainienii de la Atletic Odessa. LPS Vaslui 2007 a debutat în forță, scor 5 – 1 cu Zimbru Verde. A învins apoi în extremis pe Bucovina Cernăuți, scor 2 – 1. A urmat încă o victorie la limită, scor 2 – 1 cu Dacia Chișinău. Vasluienii au ajuns să dispute finala după ce au învins cu 3 – 1 pe Dacia Buiucani.

Performanțe notabile pentru toate grupele de fotbal de la LPS Vaslui la Chișinău

Cea mai mare performanță obținută de LPS Vaslui la ediția din acest an a turneului internațional “Junior Futsal Cup Moldova” a fost câștigarea trofeului cu grupa 2003 Mov. Vasluienii i-au învins în finală pe ucrainienii de la Ilyichevets, scor 4 – 2. LPS 2003 Alb a învins în finala mică pe SS Magdăcești, cu 3 – 0. LPS Vaslui 2010 a terminat pe podium după ce a învins în finala mică pe Zimbru Chișinău, scor 2 – 1. Grupa 2008, vicecampioană națională, s-a clasat și ea pe locul trei la Junior Futsal Cup Moldova, după 3 – 0 cu Heracles Chișinău în finala mică. Grupa 2009 a terminat pe locul șase, pierzând meciul de clasament cu ucrainienii de la Ilyichevets. (G. P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: