Google+
Home » Sport » Bozo Rudic, noul antrenor al HC Vaslui

Bozo Rudic, noul antrenor al HC Vaslui

Handbal Club Vaslui a făcut o mutare care se poate dovedi extrem de importantă pentru evitarea retrogradării, reușind să îl convingă pe Bozo Rudic să preia funcția de antrenor principal. CV-ul tehnicianului este unul impresionant, sub îndrumarea acestuia CSM București reușind să devină vicecampioană națională recent, în sezonul 2014 – 2015.

Noul antrenor al HC Vaslui nu este străin de Liga Zimbrilor, unde a activat atât ca jucător, cât și ca antrenor. Rudic a avut un prim contact cu întrecerea handbalistică din România în 2005, când a semnat cu Steaua, club cu care a devenit campion în 2008 și a participat în grupele Ligii Campionilor. A mai avut experiențe și în campionate din Qatar, Liban și țara natală, Serbia.
Ultimul club din România pe care l-a pregătit a fost Energia Târgu Jiu, pe care l-a salvat de la retrogradare, însă care s-a desființat în cele din urmă din cauza problemelor financiare.
Bozo Rudic vine la Vaslui de la Vojvodina Novi Sad, formație cu care a câștigat titlul în Serbia, în sezonul trecut.
Sârbul va prelua echipa de pe locul 12 și va avea ca obiectiv pentru cea de-a doua parte de campionat evitarea retrogradării. Bozo Rudic va fi ajutat ca secund de portarul Bogdan Pralea, cel care a asigurat interimatul, după plecarea lui Sandu Iacob. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: