Google+
Home » Administratie » Târgul de Crăciun, o nemulțumită pentru autoritățile din Vaslui

Târgul de Crăciun, o nemulțumită pentru autoritățile din Vaslui

Primul Târg de Crăciun organizat în centrul municipiului Vaslui nu a fost o acțiune pe placul autorităților locale, având în vedere că mulți dintre cei care au închiriat căsuțele nu au respectat programul stabilit de comun acord cu primăria. Cu toate acestea, primarul Vasile Pavăl este hotărât să nu renunțe la acest proiect.

Autoritățile locale vasluiene nu sunt prea mulțumite de modul în care s-a desfășurat prima ediție a Târgului de Crăciun. Principala problemă identificată de către reprezentanții primăriei o reprezintă nerespectarea programului de către comercianții care au închiriat căsuțele în Centrul Civic pe perioada sărbătorilor.

Din nefericire, nu a fost un început corespunzător. Comercianții au crezut că iau doar partea plină. Ei trebuiau să fie prezenți la datorie în fiecare din zilele de Crăciun. S-au plâns de lipsa salariaților. Pot aprecia că au fost corespunzătoare doar vreo trei firme care au închiriat căsuțe. Putem spune că s-a testat un târg de Crăciun. Trebuie să obișnuim Vasluiul cu acest tip de acțiune în folosul locuitorilor. Nu trebuie să vină neapărat să servească un pahar de vin fiert. Trebuie implementat cu mare responsabilitate de fiecare dintre ei. Când te angajezi și știi că nu poți să respecți angajamentele, mai bine refuzi”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Cu toate că acest prim Târg de Crăciun nu a fost unul deosebit, autoritățile vasluiene sunt hotărâte să continue și pe viitor astfel de acțiuni. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: