Google+
Home » Administratie » Doar un singur medic de familie din județ nu a semnat prelungirea contractului cadru cu CJAS

Doar un singur medic de familie din județ nu a semnat prelungirea contractului cadru cu CJAS

Doar un singur medic de familie nu a semnat prelungirea contractului cadru cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui. Perioada de semnare a acestor documente s-a încheiat astfel încât medicul în cauză va putea intra în relații contractuale cu CJAS în baza unor contracte cu durata determinată.

Medicii de familie din județ s-au înghesuit în ultimele două zile să semneze cu CJAS Vaslui prelungirea, pe trei luni, a contractelor cadru încheiate în anul 2016. Drept dovadă este faptul că doar un singur medic a refuzat semnarea documentului, însă fără să afecteze actul medical în zona unde activează întrucât acolo se mai află încă un medic de familie. Medicul în cauză va mai putea intra în relații contractuale cu CJAS doar în baza unor contracte cu durata determinată.

Casa de Asigurări de Sănătate a încheiat actele adiționale de prelungire a contractelor derulate în anul 2017. Astfel, 157 de furnizori din cei 158 existenți la nivelul județului au semnat documentele valabile până la 31 martie 2018”, ne-a declarat președintele director al CJAS Vaslui, Mihaela Chitariu.

Odată cu încheierea actelor adiționale, medicii vor putea elibera rețete gratuite și compensate către pacienții pe care-i au în liste.

Viitoarele contracte cadru ar urma să intre în vigoare în aprilie 2018, cu o valabilitate de doi ani. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: