Google+
Home » Justitie » Surpriza pe care a avut-o un bârlădean care nu și-a mai găsit mașina în parcare

Surpriza pe care a avut-o un bârlădean care nu și-a mai găsit mașina în parcare

Polițiștii bârlădeni sunt, de câteva zile, în căutarea unor hoți care au furat un autoturism și, după o noapte în care l-au folosit cel mai probabil pentru a căra diverse bunuri, l-au abandonat în mijlocul străzii.

S-a întâmplat în noaptea de 28 spre 29 decembrie, în zona Bisericii Sf. Spiridon din Bârlad. Dis-de-dimineață, proprietarul unei Dacii Papuc a constatat că mașina nu se mai afla în parcarea de lângă Muzeul ”Vasile Pârvan”, acolo unde o lăsa de obicei. Panicat, omul a ieșit din casă pentru a o căuta și, uluit, și-a găsit autoturismul la o distanță de câteva blocuri, în mijlocul aleii ce duce spre Casa Sturdza (lângă fostul ghetou al orașului).

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a observat cu mirare că portierele mașinii nu fuseseră forțate, deși este sigur că a încuiat mașina. Mai mult, deși făcuse plinul chiar cu o seară înainte, rezervorul Daciei era aproape gol, semn că hoții s-au plimbat după pofta inimii. Cu folos, se pare, căci omul a mai descoperit și urme de încărcătură în mașină. Cea mai plauzibilă explicație a fost că indivizii au furat mașina pentru a transporta ceva, după care, ca niște oameni cinstiți, au adus-o înapoi, preferând să o lase ceva mai departe de locul de unde au luat-o pentru a nu fi văzuți în zonă. Proprietarul Daciei Papuc a mers la poliție pentru a reclama toată pățania.

”În urma sesizării făcută de bărbatul de 57 de ani, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor”, ne-a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Paul ALEXA)

 

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: